Vænget 4
4400 Kalundborg
59511650

Koncerter & events

Nedenstående finder du de planlagte events - stand-up, koncerter, foredrag, etc. i Den Blå Engel. Du bestiller/køber billet nøjagtig på samme måde som når du bestiller biografbilletter :)

onsdag 26. april

Peter AG


E

  onsdag 26. april

  1t 45min

  Ikke vurderet

  Peter AG

  20:00
  E - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Peter A.G. går SOLO med "Det Scene Show 3."
  TV seere, som har fulgt med i dette års Toppen Af Poppen på TV2, har ikke kunnet undgå at bemærke, at GNAGS-sangskriveren Peter A.G. var med i programmet.
  Hans poetiske væsen og musikalske talent smittede af i hvert eneste program. Til glæde og fornøjelse.
  Og nu får publikum så muligheden for at opleve ham LIVE, mutters alene, SOLO med mundharpe og guitar i "Det Scene Show 3". "Det er tiden, der går" er undertitlen. Showet fortæller i sange og anekdoter den forunderlige historie om Peter A.G. og alle de klassiske sange, det blev til - i den 50 år lange karriere med GNAGS.
  Det er scenekunst på højt niveau, Peter A.G. præsterer. Underfundigt, musikalsk klovneri, selvironisk og uhøjtideligt. Sjovt, men også hjertegribende.
  Turnéen kommer hele landet rundt og alle shows foregår i landets koncerthuse for et siddende publikum. Peter A.G. forventer at publikum synger med og klapper.
  Biografpremiere: Onsdag 26. april
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:45
  Censur: Ikke vurderet

  tirsdag 2. maj

  Halberg & Friends


  E

   tirsdag 2. maj

   1t 20min

   Ikke vurderet

   Halberg & Friends

   20:00
   E - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   E
   POUL HALBERG & FRIENDS

   De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg's hånd er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band - Poul Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums.

   I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og netop nu - i 30-året for udsendelsen af hans ultimative 80'er klassiker "Magi i luften" - drager han ud med en perlerække af sine bedste sange - tænk bare på " Efterår", "Spiller et Spil", "Jeg vil la' lyset brænde", " Elskes af dig", "Mandagsstævnemøde", "Brændende læber" og "Do you really wanna leave me this way" ….man kunne blive ved…

   Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop rock tradition og vores egen nordiske tone har gennem årene formet en helt unik stil, som har resulteret i en række legendariske evergreens - skrevet i samarbejde med nogle af vores bedste tekstforfattere : bla.a. Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, Lars Muhl og selvfølgelig Mona Larsen, som skrev langt den overvejende del af teksterne til Halberg Larsen. Og det kompositoriske samarbejde med hitmageren og produceren Michael Bruun var i høj grad brændstof til det lokomotiv, der forvandlede RayDeeOhh til en af de største pop-succes'er herhjemme til dato.

   Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger .
   Glæd Jer til et forrygende genhør!
   Biografpremiere: Tirsdag 2. maj
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:20
   Censur: Ikke vurderet

   onsdag 27. september

   Mit Liv Som Nikolaj Stokholm


   E

    onsdag 27. september

    1t 15min

    Ikke vurderet

    Mit Liv Som Nikolaj Stokholm

    20:00
    E - Sal 1
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    E
    Onsdag D 27-09-2017 kommer Nikolaj Stokholm der er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på Tv2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.
    Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker. Men hvordan nåede han dertil?
    I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?
    ”Hvor navlepillende, det end lyder, så har jeg ikke andet at tage mig til end at snakke om mig selv”, siger Nikolaj, som har svært ved at skjule smilet i sin stemme, mens han fortsætter: ”Mit synspunkt er altid min misforståelse af, hvordan verden hænger sammen. Jeg har altid følt mig lidt malplaceret, og det kommer til udtryk i min måde at se tingene på, hvilket skaber nogle skæve vinkler, der gør det rigtig sjovt”.
    Der kommer altså til at være masser at grine af i den halvanden time, showet varer og Nikolaj løfter også gerne lidt af sløret for, hvad man skal glæde sig ganske særligt til: ”Jeg synes især, at publikum skal glæde sig til juleaften 1992. Der sker der ting, som vender op og ned på min forståelse af, hvad humor er”, siger Nikolaj og griner. Mere end det vil han ikke afsløre nu, men han lover, at det bliver sjovt. Rigtig sjovt.
    Nikolaj Stokholm er kendt for sin rolle som Øland i den populære sitcom SJIT Happens på TV 2 Zulu og for sine mange værtsroller – senest i børneprogrammet Ultras Sorte Kageshow, Zulu Comedy Preview Show og ved uddelingen af Årets Reumert 2016 sammen med Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft. På comedy-scenen er han kendt for sine længere, finurlige historier, som er spækket med jokes – en stil, han fortsætter i sit one-man show.
    Biografpremiere: Onsdag 27. september
    Instruktion:
    Skuespillere:
    Spilletid: 01:15
    Censur: Ikke vurderet

    onsdag 4. oktober

    Sing Sing Sing


    E

     onsdag 4. oktober

     1t 40min

     Ikke vurderet

     Sing Sing Sing

     20:00
     E - Sal 1
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     E
     Sing Sing Sing pressemeddelelse 2017
     Fra i starten at have været tænkt som en lille, hyggelig efterårs
     spøg, har Sing Sing Sing gennem længere tid udviklet sig til et seriøst arbejdende og temmeligt unikt kollektiv af sangere, musikere og sangskrivere, der i dag kan kigge tilbage på mere end 150 succesfyldte koncertoptrædener i hele Danmark og som forrige år kunne udgive det meget roste debut album, the Crossover.
     Ingen herhjemme lyder som - eller kansammenligne sig med detteunderholdende band, der som få på den danske scene formår at forene gammel, elsket musik med ny -elv skrive klassisk funderede, men nye, vokalbaserede ørehængere, og derefter servere blandingen på en charmerende og afvæbnende facon.
     Sing Sing Sing består af Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen,Lonnie Kjerog Ivan
     Pedersen, der alle deltager i skabelsen og udviklingen af efterårets
     nye repertoire - til album og
     koncert. Repertoire der, vanen tro, også vil indeholde grupp
     ens nyfortolkninger af udvalgte,
     skattede hits fra de seneste 50 år.
     De 4 sangeres kendte stemmer skaber sammen Sing Sing Sings
     klanglige særpræg, og Sørens flotte guitararbejde indrammer d
     et hele på fornemste vis, sammen
     med resten af musikerholdet.
     Med en 2017 efterårs-tourné på plads og med indspilning af nyt album igangsat, er den snart 6 år gamle efterårs spøg
     til nogens overraskelse gået hen og blevet alvor.
     Hold øje med turplanen, Sing Sing Sing kommer til en by nær dig
     med nyt show, nye sange, ny
     spilleglæde, endnu mere rutinerede og underholdende end før.
     Biografpremiere: Onsdag 4. oktober
     Instruktion:
     Skuespillere:
     Spilletid: 01:40
     Censur: Ikke vurderet

     onsdag 25. oktober

     ANNE LINNET


     E

      onsdag 25. oktober

      1t 45min

      Ikke vurderet

      ANNE LINNET

      20:00
      E - Sal 1
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      E
      Ingen anden dansk sanger og sangskriver har som Anne Linnet printet sig ind i generationer af danskeres musikalske forståelse. Med hits som "Smuk & Dejlig", "Glor På Vinduer", "Barndommens Gade", "Tusind Stykker" og "Forårsdag" har hun ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år og hendes sange fremstår i dag lige så aktuelle som nogensinde før. Med Anne Linnet på scenen får Heartland Festival en samlende musikalsk oplevelse der med garanti vil vække tårer og begejstring hos publikum uanset alder musikalsk opdrag.
      Biografpremiere: Onsdag 25. oktober
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 01:45
      Censur: Ikke vurderet

      onsdag 1. november

      Jacob Dinesen


      E

       onsdag 1. november

       1t 40min

       Ikke vurderet

       Jacob Dinesen

       20:00
       E - Sal 1
       VÆLG SPILLETIDSPUNKT
       E
       JACOB DINESEN
       For blot 1 år siden, var det nok hos de færreste, at navnet Jacob Dinesen ringede en klokke. Dette er ikke længere tilfældet. Den blot 21
       -årige sanger har på rekordtid taget landet med storm og opnået
       milepæle i sin karriere, som kun er de færreste musikere forundt.
       Med sit seneste album
       Brace Against the Storm
       strøg han direkte ind
       på albumhitlistens nr. 1
       , hvor han gav baghjul til velklingende navne
       som L.O.C. og Volbeat. Koncerterne på hans forårsturné i 2017 er gået
       som varmt brød og solgte ud hurtigere, end spillestederne kunne følge med.
       Og på CV`et er nu også
       TV -optrædener i DR`s
       Store Juleshow,
       Årskavalkaden på TV2 og Go
       Morgen Danmark samt
       mere end 100
       koncerter i 2017.
       Medierne har da også måtte bøje sig i støvet for unge Dinesen
       som hyldes for sin enorme karisma på scenen:
       Jacob Dinesen har alder og
       udseende til et boyband, men demonstrerede, at han har stemme og
       udstråling til at blive en folkrockstjerne,
       skriver JydskeVestkystens
       anmelder om koncerten på Tønder Festival i 2016.
       Interessen for Jacob Dinesen er så enorm, at det kan være svært at følge med.
       Også udlandet er begyndt at skele til Jacob Dinesen, men
       den talentfulde sanger koncentrerer sig indtil videre bare om det, han
       gør så utroligt godt; at skrive og optræde med sine fantastiske
       iske sange.

       Biografpremiere: Onsdag 1. november
       Instruktion:
       Skuespillere:
       Spilletid: 01:40
       Censur: Ikke vurderet

       fredag 10. november

       Johnny Logan


       E

        fredag 10. november

        1t 40min

        Ikke vurderet

        Johnny Logan

        20:00
        E - Sal 1
        VÆLG SPILLETIDSPUNKT
        E

        tirsdag 21. november

        Huxi Bach ind til Benet


        E

         tirsdag 21. november

         2t 15min

         Ikke vurderet

         Huxi Bach ind til Benet

         20:00
         E - Sal 1
         VÆLG SPILLETIDSPUNKT
         E
         Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til
         det, han synes er vigtigt.
         Det forsøger han at komme i sit nye one-man show
         – IND TIL BENET.
         Når man forsøger den slags, skal man selvfølgelig være forsigtig,
         for man kan nemt komme til at skære sig selv i fingeren, eller
         endnu værre: save den gren over man selv sidder på!
         Men det er vigtigt, at komme derind, hvor det gør lidt ondt. Og når
         man er kommet derind, SÅ skal man grine af det. Højt og længe.
         For ellers kommer vi ingen vegne.
         Huxi har igen taget guitaren med – for alting går lidt lettere med
         en sang. Og hvis det ikke rækker, så dukker der nok også et par
         lysbilleder op.
         ”IND TIL BENET” er Huxi Bachs fjerde one-man show. Med sig i
         bagagen har han de tre anmelderroste shows: ”Huxi Bachs Store
         Kærlighed” (2012) ”HJÆLP” (2014) og senest ”VALG” (2016).
         Huxi Bach er kendt som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker, med altid tankevæk
         kende
         kommentarer og underfundige pointer. Han er en skarp og bragende dygtig entertainer, ligesom han også er en
         aldeles fremragende musiker. Med sin unikke stil har han udvidet comedy-genren i Danmark.
         Biografpremiere: Tirsdag 21. november
         Instruktion:
         Skuespillere:
         Spilletid: 02:15
         Censur: Ikke vurderet

         fredag 8. december

         Tørfisk


         E

          fredag 8. december

          1t 50min

          Ikke vurderet

          Tørfisk

          20:00
          E - Sal 1
          VÆLG SPILLETIDSPUNKT
          E
          Torfisk
          Torfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt torret af sol og vind pa et stativ eller (sjaldnere) torret i egentlige torrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til torfisk. Det bruger vi ogsa i Thyboron, men den fisk som orkestret TORFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for torfisk pa den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ¡¨dabs¡¨ som er det engelske ord for ising.
          TORFISK og torfisk er to ting, men orkestret kan meget andet, end spise dabs og levere nye og gamle sange fra scenen. De forstar at komme ud over scenekanten og berore hverdagsemner, som ofte skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre, maske sidder man lige i ¡¨skudlinjen¡¨, men orkestret forstar at drille fra scenen pa en god og sober made.
          Vi er i maj 2015 landet med en ny CD. CD¡¦en indeholder 10 nye sange og en irsk sang fra den gamle skuffe. ¡¨Donegal Danny¡¨ har vi valgt at tage med for at minde ¡V bade os selv og vores fans om ¡V hvad det er vi er gjort af. De nye sange handler om meget forskelligt, lige fra konesvigt, pra jalousi, utroskab og ikke mindst om at vare uimodstaelig. ¡¨Uimodstaelig¡¨ hedder den ny CD og sangen med samme navn, handler om at torfisk og TORFISK kan vare uimodstaelige.
          4 af de nye sange er allerede med fra scenen og vi er rigtig glade for at publikum har taget godt i mod dem. Nar vi skifter ud i sangene i forbindelse med koncerterne, er det altid svart at sige farvel til nogle af de gode gamle sange, men fortvivl ikke ¡V vi spiller stadig en hel masse sange fra bag kataloget. Netop pa det omrade vil vi aldrig svigte vores publikum, eller for den sags skyld os selv. ¡¨Vi monstrer jo ikke mere end 3-4 akkorder, som netop de gode gamle sange er bygget op over¡¨ lyder det tort fra bandet.
          Trods (eller pa grund af) de 34 ar pa bagen, er TORFISK:
          „h Egon Kirk (1962): banjo, mandolin, sang
          „h Anker Hviid (1961): bouzouki, flojte, harmonika, sang
          „h Bent Bro (1961): guitar, sang
          „h Bent Kirk (1958): bas, sang
          Biografpremiere: Fredag 8. december
          Instruktion:
          Skuespillere:
          Spilletid: 01:50
          Censur: Ikke vurderet