Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Moonjam
Billetter købt til denne koncert refunderes ikke.
Event
Moonjam

Moonjam

Moonjams terrængående kvartet med Bobby Ricketts, Rasmus Kærså, Maibrit Olesen og Morten Kærså, kommer til Den Blå Engel.

Kvartetten har været et bemærkelsesværdigt trumfkort siden sommeren 2022, hvor Moonjam endelig fik grønt lys til at spille igen - En ultra fleksibel størrelse som har spillet koncerter overalt; fra baggårde, barer og campingpladser, til kæmpemæssige byfester, de fineste restauranter og store udendørs arrangementer, små listige jazzklubber og ja, snart sagt hvor som helst...! - ofte med ganske kort varsel, altså dybest set.. : terrængående. En strategi, der efter lang lang lockdown har vist sig at virke ualmindelig effektivt; Moonjam er simpelthen oppe i de helt høje omdrejninger igen!

Spilleglæden og Moonjams store publikum er vendt tilbage i vildt mål, og energien er på et niveau, der vækker minder om 80-erne og 90-erne, hvor bandet førte sig frem med fredssange, engagement, ørehængere og musikalske landeplager overalt i Danmark, ja, og rundt i verdenen for den sags skyld...

Moonjam, har eksisteret i lige knap 40 år, og står stadig stærkt i det danske musiklandskab. Navnlig gennem den sidste decade - hvis man lige ser bort fra de der godt to års ufrivillig pause - har orkesteret bevist, at det ER langtidsholdbart; en lyd, en tone, en rytme, en stemning - et musikalsk univers, der er Moonjams helt eget, og samtidig vores allesammens.

Iørefaldende dansk musik der hellere end gerne "jamer" ud tangenten - med saxofonen i front - og med et sangkatalog i baggagen, hvor alle vil nyde genkendelsens glæde når 80-er og 90-er hits'ne dukker op i månelyds-landskabet..:

Sarai, Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Midsommernat, Belisa, Shaida, Baby du har det, Ticket to Peace, Annabella osv osv; hjørnesten i en fabulerende improviseret musikfortælling, der faktisk også tager os helt tilbage til 1979, hvor Moonjams holdkaptajn og sangskriver, Morten Kærså, trådte ind på scenen med sit første store orkester, Sneakers...
- Sætlisten byder derfor også på genhør med klassikere som Skt Peders engle, Sui Sui, Efter festen, Cool Agent, og måske flere endnu...

Line up:
Bobby Ricketts, sax
Rasmus Kærså, bas
Maibrit Olesen, vox
& Morten Kærså, vox, keys, synthesizers og Special homegrown electronics! ??

Vi glæder os til at komme tilbage til Den Blå Engel; koncertsalen med den helt fede lyd, og de bedste sofarækker ??????

Kh. MOONJAM ??