Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Fredag 11. oktober
Sebastian Solo Trubadurens Aftentur
Billetter købt til dette event refunderes ikke. 2 x 45 Min.
Event
Sebastian Solo Trubadurens Aftentur

Sebastian Solo

Efter en utrolig succesfuld SEBASTIAN BAND-turne i efteråret 2023 er Sebastian klar igen. Denne gang alene
på scenen som solisten - trubaduren med guitar og sange som så ofte før rundt i det ganske land. Sebastian
har i over 50 år beriget os med et hav af sange - De sjove alvorlige poetiske de nyere og gamle hits det
eminente guitarspil og ikke mindst nærværet med publikum gør Sebastians Trubadurens aftentur til en
ganske særlig oplevelse

Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum til Trubadurens Aften, får poesien for alvor vinger. Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv. Sebastian er en kunstner, der har noget på hjerte til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne, over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, men også numre som Rose, Måske Ku Vi, Vårvisen og mange flere. Så alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.

Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At opleve ham i trubadurrollen giver en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian tager publikum med hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de eviggrønne sange, vi alle kan synge med på.