Vænget 4
4400 Kalundborg
59511650

Koncerter & events

Nedenstående finder du de planlagte events - stand-up, koncerter, foredrag, etc. i Den Blå Engel. Du bestiller/køber billet nøjagtig på samme måde som når du bestiller biografbilletter :)

tirsdag 19. februar

Nikolaj & Piloterne 30 år


E

  tirsdag 19. februar

  1t 40min

  Ikke vurderet

  Nikolaj & Piloterne 30 år

  20:00
  E - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-Album "Piloter" leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. Nu har Nikolaj og Piloterne taget 30 gange rundt om solen. Og det skal fejres. De 30 års erfaring, der kløver skarpt ind i Nikolajs intenst-rustne røst, giver klangbund til at fortælle historier. Historier, der vil blive fortalt i et 'greatest hits-sæt' bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog, når Nikolaj sammen med et skarpt hold af Piloter spiller en række jubilæumskoncerter landet over i foråret 2019.
  Biografpremiere: Tirsdag 19. februar
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:40
  Censur: Ikke vurderet

  onsdag 27. februar

  Dodo & The Dodo's


  E

   onsdag 27. februar

   1t 50min

   Ikke vurderet

   Dodo & The Dodo's

   20:00
   E - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   E
   "Vågner i natten", "Sømand af verden", "Vi gør det vi kan li'" og "Pigen med det røde hår" er alle med på sætlisten, når Dodo & The Dodos i det tidlige forår 2019 drager ud på de danske spillesteder med den akustiske tour "Hvor Kom Vi Fra"

   Når Dodo and the Dodos i dag går på scenen, er det med præcis det samme orkester og i samme opstilling som dengang for over 30 år siden hvor det hele startede.
   Dodo Gad og Jens Rud på vokal, guitaristerne Steen Christiansen og Anders Valbro, samt trommeslageren Lars Thorup.
   Dodo & The Dodos har siden 1986 været leverandører af dansk kvalitetspop og med et bagkatalog der tæller sange, som er så velkendte og elskede, at de for længst har fået titlen som "evergreens" i dansk musikhistorie.
   På den akustiske tour "Hvor Kom Vi Fra" lukker Dodo & The Dodos op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor og gode anekdoter - og deres sange og fortællinger kommer i øjenhøjde med deres publikum.
   "Sangene har vokset sig større end os, de lever deres eget liv" fortæller bandet, og de går ydmygt til opgaven. På denne akustiske tour vil der blive plads til at opleve nerven i bandets allerstørste sange - spillet af de 5 originale musikere - helt akustisk.

   Biografpremiere: Onsdag 27. februar
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:50
   Censur: Ikke vurderet

   onsdag 6. marts

   Mark Le Fevre


   E

    onsdag 6. marts

    1t 15min

    Tilladt over 15 år

    Mark Le Fevre

    20:00
    E - Sal 1
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    E
    Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre.
    Du tænker måske "hvem er du?"
    Det har du nu endelig chancen for at finde ud af! Fordi jeg laver mit første onemanshow! Det hedder "BØVL".
    Prøv og hør, jeg elsker livet! Jeg kunne da sagtens lave et show om alle de gode ting i mit liv. Men jeg vil også gerne have at showet bliver sjovt. For lad os være ærlige. Ingen gider at høre om hvor godt, nogen har det. Det er meget sjovere at høre om de ting, der går galt.
    Jeg bøvler med PRÆCIS de samme ting som alle jer andre. Er jeg sammen med den rigtige? Hvad gør vi med børn? Og hvad har Disney-sange at gøre med indvandrerdebatten?
    Okay! Det sidste er meget specifikt, men det kommer til at give mening, når du ser showet.
    Det hele bliver skide sjovt, og jeg glæder mig ekstremt meget til at give jer et indblik i mit liv. Så køb dig en billet til showet, så vi kan grine sammen af alt vores bøvl og især mit.

    Venlig hilsen Mark Le Fêvre

    One-man showet, som tilmed er Marks debut, bliver en vidunderlig blanding af personlige historier og skarpe jokes, der vil få folk til at være flade af grin - og for en aften glemme alt om små og store problemer.

    Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Ud over sin egen comedyserie på TV2 og adskillige priser i bagagen, er Mark også et helt enestående internetfænomen. Med sine karikerede videoer og sketches som bl.a. "Jyde-Man" har Mark opnået enorm stjernestatus på Facebook med mere end 225.000 følgere, som hver uge får et indblik i Marks undren over tingenes tilstand.
    Biografpremiere: Onsdag 6. marts
    Instruktion:
    Skuespillere:
    Spilletid: 01:15
    Censur: Tilladt for børn over 15 år

    onsdag 13. marts

    Laura Mo


    E

     onsdag 13. marts

     1t 45min

     Ikke vurderet

     Laura Mo

     20:00
     E - Sal 1
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     E
     Laura Mo Live
     Gennembrud for den nordjyske sanger, sangskriver og musiker.
     På forunderlig vis, lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde hele salen i et kærligt jerngreb. Dette uanset om man oplever Laura som solist eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.
     Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig. En anmelder på Tønder Festival 2017 skrev: "Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år - til glæde for os alle. Et andet, lidt mere alvorligt, er "På Perronen", en historie om en kvinde, der venter forgæves på sin elskede på en station, og om hvad hun gør, da hun indser, at hun er blevet droppet."

     Lige nu storhitter Laura med sin første single "STEPPEBRAND" fra det kommende album af samme navn. STEPPEBRAND er lige nu blandt de sange som spilles allermest på DR P4
     Det nye album udkommer 6.april. 10 spritnye sange. Efter forhåndsudtalelserne at dømme, vil flere af disse være potentielle storhits.
     Laura Mo Band består af Laura, på vokal og et hav af forskellige instrumenter, samt bassist og guitarist.
     Biografpremiere: Onsdag 13. marts
     Instruktion:
     Skuespillere:
     Spilletid: 01:45
     Censur: Ikke vurderet

     onsdag 20. marts

     Anne Linnet


     E

      onsdag 20. marts

      1t 45min

      Ikke vurderet

      Anne Linnet

      20:00
      E - Sal 1
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      E
      "Jeg Er Jo Lige Her" er titlen på Anne Linnets dundrende succesalbum fra 1988. Det er i virkeligheden dét album, der satte en tyk streg under Annes superstjerne status herhjemme og var med til at definere Anne Linnets legendestatus på den rytmiske scene. Albummet har solgt mere end 400.000 eksemplarer. Det er nu 30 år siden, albummet blev udgivet og Anne har derfor valgt at fejre begivenheden, ved at spille udvalgte sommerkoncerter, og en større indendørs tour hen over vinteren 2018/2019. "Jeg Er Jo Lige Her" er et helt og aldeles ikonisk album, der indeholder en stor del af de sange, som efter tiden betegnes som Anne Linnet klassikere. Sange som Tusinde Stykker, Tabt Mit hjerte og Forårsdag er alle at finde på. "Jeg Er Jo Lige Her"- albummet. Sammen med sit band tager Anne publikum med på en uforglemmelig rejse til dengang man tabte sit hjerte på en forårsdag.
      Biografpremiere: Onsdag 20. marts
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 01:45
      Censur: Ikke vurderet

      onsdag 3. april

      Anders Blichfeldt. Solo


      E

       onsdag 3. april

       1t 45min

       Ikke vurderet

       Anders Blichfeldt. Solo

       20:00
       E - Sal 1
       VÆLG SPILLETIDSPUNKT
       E
       Anders Blichfeldt
       Vejen videre - nyt soloshow 2019

       I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow 'Vejen videre'. Anders har siden 2010 dyrket genren "en mand og en guitar" og spillet mere end 100 koncerter. Senest med Docteur Bob turnéen I 2016.
       De nye sange kombineres med alle de store Big Fat Snake hits.
       Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019 har Anders besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og "Vejen videre" er første skridt mod nye eventyr.

       Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det er humoristisk, nærværende, og super musikalsk.
       Vi får historierne bag de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis' band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

       Nyt album
       Anders har lavet et nyt album, som ikke minder om noget han tidligere har lavet. Stemningen er som et soundtrack til en film, og indeholder både helt nye sange og en del af de sange som vi forbinder med Anders men i meget anderledes versioner. Albummet bliver en del af lydsiden på turneen. På den visuelle side har Anders allieret sig med en af de dygtigste lysmænd i Danmark, Miki Skjold, som kommer til at tilføje en helt ny dimension til Anders' soloshow.
       Biografpremiere: Onsdag 3. april
       Instruktion:
       Skuespillere:
       Spilletid: 01:45
       Censur: Ikke vurderet

       onsdag 24. april

       Henning Stærk


       E

        onsdag 24. april

        1t 40min

        Ikke vurderet

        Henning Stærk

        20:00
        E - Sal 1
        VÆLG SPILLETIDSPUNKT
        E
        Henning Stærk
        I 2019 fylder Henning 70 år og det fejrer han med manér sammen med sit store og trofaste publikum i det ganske land, når han med sit velspillende band fortsætter "The Never Ending Tour".
        Første single indspillet i 1967
        Henning Stærks første single kom allerede i 1967 - for mere end 50 år siden. Den var på 7" vinyl, som var datidens medie. I 2017 og 2018 udgav Henning så hans seneste singler digitalt: 'Big Boss Man' og 'Someone You Love' som er skrevet af Tina Dickow. Udover de digitale singler, kan man i en ny video få et kig i kulissen til en øvesession med orkesteret.
        Landevejen blev hans skæbne
        Siden Henning Stærk begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerten, der har været ledestjerne for hans vej. Selv efter mere end 3000 koncerter og i en alder af 69, glæder han sig, hver gang han skal afsted. Og der skal meget til at holde ham fra det. Selv ikke slidgigt i knæene, som i en periode har betydet, at en stol er nødvendig, har holdt ham tilbage.
        "Et liv med rock'n'roll er ikke skånekost. Og mange i min generation - mig selv inklusive - har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang," siger han.
        Derfor fortsætter tourbussen ufortrødent med at rulle i 2019.
        "Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af," siger Henning Stærk.
        Biografpremiere: Onsdag 24. april
        Instruktion:
        Skuespillere:
        Spilletid: 01:40
        Censur: Ikke vurderet

        tirsdag 7. maj

        Mike Tramp


        E

         tirsdag 7. maj

         1t 40min

         Ikke vurderet

         Mike Tramp

         20:00
         E - Sal 1
         VÆLG SPILLETIDSPUNKT
         E
         Mike Tramp solo

         Der findes kun én Mike Tramp, så enkelt er det.

         Han er manden som har rejst verden tyndt, og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn.
         Med 26 albums bag sig, fejrede Mike Tramp i 2017 sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste.

         Mike Tramp siger selv, at det er på Vesterbro i København han har sine sande rødder, det er her han er vokset op og fik sin første dosis rock'n'roll, Kim Larsen, Sebastian og alt det der fulgte med.

         Mike Tramp kalder sin musik "Highway Rock'n'Roll"; "Det er alt det jeg har samlet op gennem mine mange rejser, fra alle mine helte og inspirationer". Mike Tramp er et nostalgisk menneske, og mener at man skal ikke fixe det der ikke er gået i stykker.

         Stærkere musikalsk end nogensinde, samt med en blanding af den rødternede dug og "American Rock'N'Roll", må man sige der ER kun en Mike Tramp, og han er mere end klar til atter at indtage de danske scener i 2018.

         Mike Tramp skuffer ikke, han leverer varen.
         Biografpremiere: Tirsdag 7. maj
         Instruktion:
         Skuespillere:
         Spilletid: 01:40
         Censur: Ikke vurderet

         onsdag 5. juni

         Annette Heick & Dennis Flacheberg


         E

          onsdag 5. juni

          1t 45min

          Ikke vurderet

          Annette Heick & Dennis Flacheberg

          20:00
          E - Sal 1
          VÆLG SPILLETIDSPUNKT
          E
          Samtaler på tværs af musikken med Annette Heick & guitarist Dennis Flacheberg. Kino Den Blå Engel inviterer hermed til en eksklusiv musikalsk oplevelse tirsdag d. 26/3-2019. Kom helt tæt på Annette Heick. Du får her mulighed for at opleve Annette Heick i intime rammer. Dennis Flacheberg vil sætte den folkekære sanger/skuespiller/powerkvinde i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen. Hvordan er Annette sprunget ud som sanger? Hvordan kombinerer Annette sine mange talenter i sit proffessionelle virke? Spiller hun selv et instrument? Hvad gør hende mest glad og hvad frygter hun mest? Hvordan er livet som freelancer? Bliver han nervøs når hun skal optræde? Hvordan forbereder man sig til at skulle på scenen? Det kan være nogle af de spørgsmål som du får svar på denne aften. Du vil med garanti få ny viden om aftenens gæst samt et smil på læben. Du vil komme til at høre nogle af Annettes egne sange, et par af hendes yndlingsnumre og historien om hvorfor hun holder af netop de sange. Numrene vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme. Der er lagt op til en aften med en særlig musikalsk oplevelse, som du kun kan få i Kino Den Blå Engel til denne række Samtale-Koncerter. Annette Heick er musicalstjerne, Grand Prix vært, B.T blogger gennem snart ti år og fast panelmedlem i Mads og Monopolet gennem snart 15 år... der er mange jobbeskrivelser der kan passe på den 45-årige Annette Heick. Selv kalder hun sig underholdningspige. Nu også kendt som grundlægger af det gastronomiske koncept, RÅ, med hjemsted på Bornholm. Stedet driver hun med sin mand Jesper Vollmer - kendt fra TV og som køkkenchef i Kongehuset. Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman med base i Valby. Han har studeret på Syddansk Musikerkonservatorium og er idag freelance musiker, booker og familiefar. Han har bl.a spillet/indspillet med L.I.G.A, Back to Back, Page Four, Nikolaj & Piloterne, Johnny Logan og mange andre.
          Biografpremiere: Tirsdag 26. marts
          Instruktion:
          Skuespillere:
          Spilletid: 01:45
          Censur: Ikke vurderet

          onsdag 9. oktober

          Lars Hjortshøj


          E

           onsdag 9. oktober

           1t 00min

           Ikke vurderet

           Lars Hjortshøj

           20:00
           E - Sal 1
           VÆLG SPILLETIDSPUNKT
           E
           Lars Hjortshøj - Plan B


           Så er Lars Hjortshøj klar med nyt one-man show - det var meningen, showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Så Lars Hjortshøj kastede sig i stedet over Plan B.

           For hvem kan løse verdens problemer hvis man ikke engang selv kan træffe de rigtige beslutninger? For helt ærligt, er der noget mere besværligt her i livet end at træffe valg? Det skulle da lige være at stoppe klimaforandringerne eller folde et stræklagen. Skal man gå til højre eller venstre? Ind eller ud? Skifte navn eller køn - og hvor mange køn findes der egentlig i 2018? Måske kan man skifte begge dele eller slet ingenting? Vi er summen af de valg, vi træffer. Men når man endelig træffer et valg, så ender det alligevel anderledes end forventet!

           Fortvivl ikke! Lars Hjortshøj har en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

           Siden dengang har Lars rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub - og er helt klar til et storbyliv i sus og dus. Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar.

           Skulle du være blandt den del af befolkningen, der ikke har planer om at se showet, så kan du stadig sagtens være med. Dine andre planer går sikkert i vasken, og så er Hjortshøj den perfekte Plan B!

           Lars Hjortshøj: "Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet."
           Biografpremiere: Onsdag 9. oktober
           Instruktion:
           Skuespillere:
           Spilletid: 01:00
           Censur: Ikke vurderet

           fredag 1. november

           Johnny Logan 2019


           E

            fredag 1. november

            1t 50min

            Ikke vurderet

            Johnny Logan 2019

            20:00
            E - Sal 1
            VÆLG SPILLETIDSPUNKT
            E
            Johnny Logan

            Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien. I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til Guld i Sverige. – Albummet bestod af en lang række irske folkesange, som alle kender og her fortolket i Johnny Logans forunderlige musikalske univers med respekt for de originale melodier. Successen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor han har en meget stor fanskare.
            Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere under ledelse af Rasmus Hedeboe. Disse musikere var også med til indspilningen hans seneste CD - 'The Irish Connection 2 - The Irish Soul' som også blev indspillet i Danmark. Et dejligt album som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære 'traditionals' samt en stribe helt nye sange. Det er en vidunderlig blanding af smukke ballader og festlige Irske Jigs, skrevet, produceret og spillet af nogle af vores dygtigste musikere. Også på dette album er Johnny Logans stemme stadig ligeså kraftfuld og frisk i sit udtryk, som den var første gang vi stiftede bekendtskab med den, dengang for over 30 år siden. Disse to albums “The Irish Connection 1” og “The Irish Soul” ligger altid grunden rent musikalsk til live koncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder – selvfølgelig altid garneret med de 3 vinder sange fra Det Europæiske Melodi Grandprix. Til Julekoncerterne rundt omkring i Danmark krydrer Johnny Logan også sine koncerter med traditionelle irske, engelske og amerikanske julesange, som alle kender og kan synge med på. Johnny Logan kæder ligeledes sit juleshow sammen med sjove anekdoter og jokes, som han ynder at fortælle sit trofaste publikum. Så koncerterne bliver en rigtig god, nærværende oplevelse og man kommer i den rigtige julestemning i selskab med den kendte og populære verdensstjerne. Når Johnny Logan turnerer i Danmark er det med det fantastiske danske band FRIENDS under ledelse af Rasmus Hedeboe, nogle fantastiske musikere, som sammen med Johnny Logan leverer et show i absolut topklasse. Publikum er overalt begejstret og bliver taget med storm når JOHNNY LOGAN & FRIENDS går på scenen.
            Biografpremiere: Fredag 1. november
            Instruktion:
            Skuespillere:
            Spilletid: 01:50
            Censur: Ikke vurderet

            onsdag 6. november

            Thomas Warberg One Man 2019


            E

             onsdag 6. november

             1t 30min

             Ikke vurderet

             Thomas Warberg One Man 2019

             19:00
             E - Sal 1
             VÆLG SPILLETIDSPUNKT
             E
             Thomas Warberg er klar med nyt One man show.

             Han er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk ove
             overlegne komikere.
             Navnet er naturligvis !!!

             Thomas Warberg, som siden sin stand-up debut har lagt sig i
             spidsen for sønderjysk charme, eminente timinger og
             levering af både one-liner jokes og anekdoter i en komisk
             særklasse helt for sig ! De sidste par år har Warberg
             testet et utal af timers stand-up på sin helt egen comedy
             klub i hjertet af København - og nu er han endelig
             klar til at komme rundt i hele DK !             Biografpremiere: Onsdag 6. november
             Instruktion:
             Skuespillere:
             Spilletid: 01:30
             Censur: Ikke vurderet