Vænget 4
4400 Kalundborg
59511650

Koncerter & events

Nedenstående finder du de planlagte events - stand-up, koncerter, foredrag, etc. i Den Blå Engel. Du bestiller/køber billet nøjagtig på samme måde som når du bestiller biografbilletter :)

torsdag 14. november

Diabetesdag og kroniske sygdomme


19:30

  torsdag 14. november

  2t 00min

  Ikke vurderet

  Diabetesdag og kroniske sygdomme

  19:30
  E - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Torsdag den 14. november er Diabetesdag, hvilket er blevet markeret i Kalundborg i mange år. I år vil der ydermere være foredrag i Kino Den Blå Engel, hvor Mette Thisgaard og Christina Nunes fortæller om, hvordan det er at være forælder til et kronisk sygt barn, og ligeledes hvordan det selv er, at leve med en kronisk sygdom som barn, teenager og voksen.

  Mette Thisgaard er mor til Thilde Mai Kull Thisgaard, der er knap 12 år, og har haft diabetes, siden hun var 2 år. Ydermere har Thilde Mai glutenallergi.

  Christina Nunes er i dag 28 år, og har levet med en kronisk sygdom, siden hun var 10 år - også diabetes.

  Foredraget tager udgangspunkt i at være forælder til et barn med diabetes, og at leve med diabetes, men handler i sidste ende om at være forælder til et barn med en kronisk sygdom, ligeledes at leve med en kronisk sygdom, da mange af problemstillingerne er de samme, hvad enten man har et barn (eller selv har) med diabetes , en tarmsygdom eller noget tredje.

  Udover Mette Thisgaard og Christina Nunes, der fortæller, vil også overlæge på Børneafdelingen på Holbæk Sygehus, Annie Ellermann, deltage. Ligeså vil Kvickly med en bod, hvor de har glutenfri madvarer for at demonstrere, at de også har madvarer til allergikere.
  Endvidere vil Kirsti Thygensen Varehuschef i Kvickly også fortælle om der sortiment.
  Birgitte Cetti fra Kalundborg Helse klinik er også i foyer denne aften.

  Diabetesforeningen Kalundborg vil også være tilstede.

  Arrangementet foregår den 14. november kl. 19.30 i Kino Den Blå Engel, og er Mette Thisgaards idé, som hun fører ud i livet med hjælp fra Christina Nunes og Kino Den Blå Engel.
  Biografpremiere: Torsdag 14. november
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 02:00
  Censur: Ikke vurderet

  mandag 18. november

  Emil & Theis .. Jorden Rundt i Havana


  E

   mandag 18. november

   2t 00min

   Ikke vurderet

   Emil & Theis .. Jorden Rundt i Havana

   19:00
   E - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   E
   Jorden rundt med Emil, Theis og Havana


   Theis og Emil var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på en 3 år lang jordomsejling. Mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien "Kurs mod fjerne kyster".

   Men ikke alle historier fik plads i TV-programmerne, og nu tager Emil og Theis ud og fortæller om alt det, der også foregik, når kameraet ikke var med ombord.
   Med klip og billeder fra rejsen fortæller de humoristisk og levende om at leve helt enormt tæt på hinanden, at kunne følge med i alles toiletbesøg, at lære hinandens styrker og svagheder at kende og opleve glæden ved at kunne virkelig meget, når man lærer at udnytte fælleskabets styrker.

   I foredraget vil de tage tilhørerne med tilbage i tiden til dengang de var børn og sejlede rundt med deres forældre ude på de store oceaner. De vil fortælle om, hvordan livet til søs har rustet dem til voksenlivet og givet dem glæden ved friheden og den forunderlige verden, vi lever i.

   En aften med Emil og Theis er ikke bare en rejse rundt om jorden, men også et møde med to meget forskellige brødre og ikke mindst en aften med plads til masser af grin.
   Biografpremiere: Mandag 18. november
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 02:00
   Censur: Ikke vurderet

   tirsdag 19. november

   Poul Krebs


   E

    tirsdag 19. november

    1t 45min

    Ikke vurderet

    Poul Krebs

    20:00
    E - Sal 1
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    E
    POUL KREBS SOLO 2019

    "En af dansk poprocks bedste iagttagere", har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om "…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse" - mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som "en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer."

    Poul Krebs solo er en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Sådan bliver det også i 2019, når Poul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-tur.

    Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere - og som undervejs har udmøntet sig i albums som "Små Sensationer", "Kosmorama", "Forbandede Vidunderlige Tøs", "Fri Som Et Forår", "Morgendagens Tåber", "På En God Dag", "Asfalt og senest "Maleren og delfinerne på bugten". Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark - og blev af BT kaldt for "Et af Krebs bedste album".

    Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer.
    Biografpremiere: Tirsdag 19. november
    Instruktion:
    Skuespillere:
    Spilletid: 01:45
    Censur: Ikke vurderet

    lørdag 23. november

    Tørfisk


    E

     lørdag 23. november

     1t 45min

     Ikke vurderet

     Tørfisk

     20:00
     E - Sal 1
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     E
     Tørfisk
     I 37 år har bandet TØRFISK, som er fra Thyborøn, turneret rundt i det ganske danske land og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 81 - altså 1981.
     TØRFISK udkom i 2017 med en ny CD "Vi ligger vandret", nummer 19 i rækken. Det blev også året, hvor sangene blev udgivet på kassettebånd, - i disse moderne tider, et helt "nyt" fænomen. Alle de nye sange fra CD'en er i løbet af året kommet med fra scenen og publikum synger med, hvilket fortæller at de nye sange også er "godkendt"
     Orkestrets 19. udgivelse er en blanding af gammelt og nyt materiale. Ud over nye numre, der tager udgangspunkt i hverdagen i Thyborøn, tilbagetrukne hårgrænser og en fremskreden alder, indeholder CD’en og kassettebåndet også – for første gang i 16 år – livenumre fra to koncerter optaget i Enslev Forsamlingshus.
     Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.
     TØRFISK's koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhav" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.
     Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 19 CD’er, en del kassettebånd i tidens løb og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.
     Besætningen lyder:
     Egon Kirk (1962): banjo, mandolin, sang
     Anker Hviid (1961): bouzouki, fløjte, harmonika, sang
     Bent Bro (1961): guitar, pizzabakke, sang
     Bent Kirk (1958): bas, sang
     Fakta
     Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.
     Biografpremiere: Lørdag 23. november
     Instruktion:
     Skuespillere:
     Spilletid: 01:45
     Censur: Ikke vurderet

     onsdag 27. november

     Julie Berthelsen Jul 2019


     E

      onsdag 27. november

      1t 45min

      Ikke vurderet

      Julie Berthelsen Jul 2019

      20:00
      E - Sal 1
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      E
      Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen
      og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.
      En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes
      dejlige orkester og dygtige korsanger.
      Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny
      måde, samt nogle mindre kendte- men helt særligt smukke julesange.
      Vi skal endnu tættere på hinanden med varme personlige historier og en
      julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.
      Julie blev taget rigtig godt imod allerede i 2018 med sine ”Nordstjerne”
      julekoncerter, hvilket for hende var en juledrøm der gik i opfyldelse.
      Hun formåede med sin store erfaring, at skabe en stemningsfuld ramme
      om julen, som for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og hvor
      samling af familie og venner er i højsædet.
      Med denne julekoncert vil Julie igen i år give sit bidrag til at lade
      julefreden sænke sig, til at julemåneden forbliver det tidspunkt på året,
      hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og
      minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden og hvor godt vi har
      det.
      Biografpremiere: Onsdag 27. november
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 01:45
      Censur: Ikke vurderet

      onsdag 4. december

      Signe & Mathilde


      E

       onsdag 4. december

       1t 40min

       Ikke vurderet

       Signe & Mathilde

       20:00
       E - Sal 1
       VÆLG SPILLETIDSPUNKT
       E
       Signe Svendsen og Mathilde Falch er gået sammen om at lave en eksklusiv turné i december, hvor publikum får mulighed for at opleve de to sangskrivere på nært hold.
       Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give publikum en ny oplevelse af deres sange. Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet.


       Mathilde Falch
       Mathilde Falch skriver nærværende, personlige og catchy rocksange på dansk.
       Siden Mathilde Falch udgav sin første single i 2009 har hun tourneret Danmark rundt. Sammen med sit band, som duo og soloartist og har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder. i 2017 udgav Mathilde sit 4. album "Som Børn På Ny", der har modtaget fantastiske anmeldelser. Som altid udgiver Mathilde sin musik selv på sit lille indie pladeselskab "Just For The Record".
       Med sange om relationer, afhængighed, massemennesket, kærlighed, tilgivelse og savn viser 28-årige Mathilde Falch at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig en kærlighed, der er større til rock end til pop er hun stadig en sjælden fugl i sin generation.

       Signe Svendsen
       Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe
       Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske
       musikscene.
       Med personlighed og poetisk eftertænksomhed, spidder hun både samtiden og kærlighedens forviklinger. Hun er en sikker entertainer, der er i stand til både at røre og underholde sit publikum.
       Hun har udgivet 3 albums og arbejder lige nu på et kommende 4., der er sat til at udkomme i efteråret 2019. Singlen "Det Forlyder" er allerede på gaden.
       Om samarbejdet med Mathilde Falch, udtaler hun:
       "Det er helt særligt at dele scene med Mathilde. Hun har en utrolig energi og vi har begge den indstilling til livekoncerter, at det handler om at få noget op at stå med publikum. At publikum er med til at forme koncerten og at det er vigtigt at de føler sig inviteret med til festen."
       "Vi er ret forskellige i udtrykket, men fælles for os er, at der ikke er noget forstillet i det, vi gør. Ærlighed og nærvær er super vigtigt for os begge to."
       "Jeg har haft det som tradition at turnere med en kollega hver december de sidste 6 år. Og jeg synes det er genialt! Efter et år med alt muligt gang i min egen butik, er det enormt befriende og åbne op og deles om koncerterne. Dér henter jeg altid rigtig meget inspiration."
       Biografpremiere: Onsdag 4. december
       Instruktion:
       Skuespillere:
       Spilletid: 01:40
       Censur: Ikke vurderet

       mandag 16. december

       Livsgnisten & Ånderne


       E

        mandag 16. december

        1t 30min

        Ikke vurderet

        Livsgnisten & Ånderne

        18:30
        E - Sal 1
        VÆLG SPILLETIDSPUNKT
        E
        Den kendte clairvoyant Pernille Livsgnisten kommer til Kino den Blå Engel d.16 December kl. 18.30.
        Kom til en spændende aften i selvskab med Livsgnisten og Ånderne, som vil give dig et indblik i hvordan det er at leve og arbejde med ånderne på godt og ondt igennem de sidste 20 år.

        Det bliver en hel fantastisk aften med en spændende fortælling om hvordan Pernille mødte ånderne og lærte at tale med de afdøde og at heale.
        Der vil være beskeder til publikum og healing af fysiske smerter til dem der ønsker dette.

        Pernille Livsgnisten har arbejdet som Clairvoyant og healer i mere end 10 år.. Hun udføre alt fra healing,clairvoyance, afdød kontakt, husrenselse. Hun har hjulpet mennesker i alle aldre, dyr og meget mere.
        Vi ses til en forhåbentlig uforglemmelig aften sammen med Livsgnisten.
        Obs!
        Efter foredraget i salen vil der være mulighed for at 12 personer kan tilmelde(og betale) for afdød kontakt eller beskeder fra ånderne.
        Det vil være muligt at stille 1-2 spørgsmål alene med Livsgnisten.
        Denne seance varer ca 10 minutter.
        Tilmeldning til denne sidste del af aftenen sker ved at kontakte Biografen..på tlf.59511650.
        Og det sker via først til mølle pricippet..og koster 185 kr.som skal overføres direkte til Livsgnisten via mobilpay inden for 10 minuttter efter tilmeldningen.
        Ved tilmeldning oplyses Livsgnistens nr.
        Biografpremiere: Mandag 16. december
        Instruktion:
        Skuespillere:
        Spilletid: 01:30
        Censur: Ikke vurderet

        tirsdag 31. december

        La Traviata


        E

         tirsdag 31. december

         2t 21min

         Ikke vurderet

         La Traviata

         14:00
         E - Sal 1
         VÆLG SPILLETIDSPUNKT
         E
         Violetta, en letlevende kvinde i Paris' finere kredse, holdes under luksuriøse forhold af sin elsker baron Douphol. En ung mand, Alfredo Germont, erklærer hende sin kærlighed, og Violetta, som ellers troede sig ude af stand til at elske, opdager til sin forbavselse, at hun forelsker sig i Alfredo. Sammen flytter Violetta og Alfredo til et hus på landet for at styrke Violettas vaklende helbred. Alfredo opdager, at Violetta har måttet sælge alle sine ejendele for at få råd til at bo i huset, og han styrter af sted til Paris for at forsøge at skaffe penge. Violetta opsøges da af Alfredos far, Giorgio Germont, som beder hende gøre forholdet forbi, fordi hendes fortid som kurtisane forhindrer Alfredos søster i at blive standsmæssigt gift. Straks tager Violetta afsked med sit liv med Alfredo, men efterlader ham kun et brev med besked om, at hun har forladt ham for at vende tilbage til sit gamle liv. Tilbage i Paris møder Alfredo Violetta, der igen er sammen med baron Douphol. De to rivaler mødes og Violetta, der er bundet af sit tavshedsløfte til Germont, opfordrer Alfredo til at forlade selskabet for at undgå en duel. Violetta er ved at dø af tuberkulose. Germont fortæller sin søn om det store offer, Violetta har bragt, og Alfredo skynder sig hen til hende for at bede om tilgivelse. Et kort øjeblik glemmer de elskende Violettas håbløse tilstand og planlægger at forlade Paris for at begynde et nyt liv. Violetta føler livets kraft vende tilbage, men synker så død om.
         Biografpremiere: Tirsdag 31. december
         Instruktion:
         Skuespillere:
         Spilletid: 02:21
         Censur: Ikke vurderet

         lørdag 4. januar

         André Rieu kun 70 år


         E

          lørdag 4. januar

          2t 15min

          Ikke vurderet

          André Rieu kun 70 år

          20:00
          E - Sal 1
          VÆLG SPILLETIDSPUNKT
          E
          Andre Rieu fylder rundt og inviterer biografgængere verden rundt med til sin fest! KUN 70 ÅR er André Rieus ultimative koncert med musikalske højdepunkter, som maestroen selv har udvalgt fra sin hæderkronede karriere indtil nu.

          Denne enestående jubilæumsfest tager dig med på en utrolig rejse verden rundt til Andre Rieus mest fantastiske koncertsteder, blandt andet Schonbrunn i Wien, Radio City Music Hall i New Your og Coronation Concert i Amsterdam.
          Som en del af festlighederne taler Andre Rieu med værten Charlotte Hawkins om sit liv, kærlighed og musik samtidigt med, at han tager biografgængerne med på en eksklusiv rundtur i hans hjem i Maastricht.

          Tag dine venner med, og få en festlig start på det nye år i biografens behagelige rammer med den mest vidunderlige musik fra fødselaren - valsens konge!

          Hip hip hurra!
          Biografpremiere: Lørdag 4. januar
          Instruktion:
          Skuespillere:
          Spilletid: 02:15
          Censur: Ikke vurderet

          søndag 5. januar

          André Rieu kun 70 år


          E

           søndag 5. januar

           2t 15min

           Ikke vurderet

           André Rieu kun 70 år

           14:00
           E - Sal 1
           VÆLG SPILLETIDSPUNKT
           E
           Andre Rieu fylder rundt og inviterer biografgængere verden rundt med til sin fest! KUN 70 ÅR er André Rieus ultimative koncert med musikalske højdepunkter, som maestroen selv har udvalgt fra sin hæderkronede karriere indtil nu.

           Denne enestående jubilæumsfest tager dig med på en utrolig rejse verden rundt til Andre Rieus mest fantastiske koncertsteder, blandt andet Schonbrunn i Wien, Radio City Music Hall i New Your og Coronation Concert i Amsterdam.
           Som en del af festlighederne taler Andre Rieu med værten Charlotte Hawkins om sit liv, kærlighed og musik samtidigt med, at han tager biografgængerne med på en eksklusiv rundtur i hans hjem i Maastricht.

           Tag dine venner med, og få en festlig start på det nye år i biografens behagelige rammer med den mest vidunderlige musik fra fødselaren - valsens konge!

           Hip hip hurra!
           Biografpremiere: Lørdag 4. januar
           Instruktion:
           Skuespillere:
           Spilletid: 02:15
           Censur: Ikke vurderet

           tirsdag 4. februar

           Opklaret-drabschefens erindringer.


           E

            tirsdag 4. februar

            1t 45min

            Ikke vurderet

            Opklaret-drabschefens erindringer.

            19:00
            E - Sal 1
            VÆLG SPILLETIDSPUNKT
            E
            OPKLARET
            DRABCHEFENS ERINDRINGER
            Mød drabschef Jens Møller Jensen og journalist Stine Bolther i det spændende samtaleforedrag med udgangspunkt i bogen; ”Opklaret – Drabschefens Erindringer”
            Igennem sine mere end 37 år ved politiet har den garvede efterforsker oplevet mange mørke sider af vores samfund:
            Ubådssagen, skud mod betjente på Christiania, terrorangreb i København. Det er blot nogle af de mange forbrydelser, han og hans folk har været med til at opklare.
            Journalist og medforfatter til bogen, Stine Bolther taler med Jens Møller Jensen på scenen under foredraget, hvor der er efterfølgende tid til spørgsmål. Her fortæller han ærligt om de svære overvejelser og afgørende valg, han må træffe undervejs i en efterforskning.
            “Jeg ønsker at bidrage til at tegne et retvisende billede af disse grove forbrydelser, så danskerne ikke kun kender dem fra medierne. Jeg vil gerne være med til at mane befolkningens ofte unødvendige frygt for vold og kriminalitet i jorden”, siger Jens Møller Jensen.
            Drabschefen åbner også op for de personlige følelser og tanker, som har fyldt i jagten på gerningsmændene. En jagt, som i mange tilfælde har ført til opklaring af nogle af nyere tids største kriminalsager.
            OM FOREDRAGSHOLDERNE
            Jens Møller Jensen (f. 1959)
            Tidl. drabschef og leder af Københavns Politis afdeling for Personfarlig Kriminalitet, der tæller sager som drab, drabsforsøg, røveri, menneskehandel, seksuelle overgreb, vold, brand og særlige sager. Startede ved politiet i 1981 og var inden da premiereløjtnant på Høvelte Kaserne.
            Aktuel med bogen: “Opklaret - drabschefens erindringer”, Politikens Forlag, oktober 2018.
            Stine Bolther (f. 1976), forfatter, journalist, kursusleder, foredragsholder og radio- og tv-vært. Har udgivet flere bøger inden for true crime-genren, bl.a. med politilederne Ove Dahl, Kurt Kragh og Bent Isager-Nielsen.
            Biografpremiere: Tirsdag 4. februar
            Instruktion:
            Skuespillere:
            Spilletid: 01:45
            Censur: Ikke vurderet

            fredag 20. marts

            Burhan G Akustisk


            E

             fredag 20. marts

             1t 20min

             Ikke vurderet

             Burhan G Akustisk

             20:00
             E - Sal 1
             VÆLG SPILLETIDSPUNKT
             E
             BURHAN G INVITERER PUBLIKUM HELT TÆT PÅ I 2020

             Kun få måneder efter sin stort anlagte juleturné med Danmarks Underholdningsorkester, inviterer Burhan G sine fans helt tæt på, når han fra marts 2020 drager på en omfattende akustisk danmarksturne.


             Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv, Mest Ondt, Tættere På Himlen, Jeg' I Live og sidst men ikke mindst julehittet Tinka med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre top-entertainer.
             Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere og én korsangere. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.
             Biografpremiere: Fredag 20. marts
             Instruktion:
             Skuespillere:
             Spilletid: 01:20
             Censur: Ikke vurderet

             tirsdag 24. marts

             Everybody´s Talking


             E

              tirsdag 24. marts

              1t 45min

              Ikke vurderet

              Everybody´s Talking

              20:00
              E - Sal 1
              VÆLG SPILLETIDSPUNKT
              E
              Everybody's Talking Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse. På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer. Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri –så har man EVERYBODY'S TAlking.              Biografpremiere: Tirsdag 24. marts
              Instruktion:
              Skuespillere:
              Spilletid: 01:45
              Censur: Ikke vurderet

              tirsdag 7. april

              Anne Dorte Michelsen


              E

               tirsdag 7. april

               1t 45min

               Ikke vurderet

               Anne Dorte Michelsen

               20:00
               E - Sal 1
               VÆLG SPILLETIDSPUNKT
               E
               I one-woman showet 'Kerneydelser' graver sanger og sangskriver Anne Dorte Michelsen dybt i sit omfattende katalog af sange om alt fra husarbejde til nationaløkonomi, ensomhed, fællesskab, kærlighedslykke og kærestesorg. Helt alene på scenen med guitar, klaver, computer og strygebræt! synger og spiller hun en lang række af sine største pophits, smukkeste sange og sjoveste schlagere. Familielivet får en omgang med gulvskrubben, husarbejdet adles, kærligheden vinder, helte og heltinder bliver udråbt og kåret, og selv boligboblen får lov at sige sin ærlige mening! Indimellem fortæller Michelsen underholdende og overraskende historier fra det liv, der ligger bag tilblivelsen af de kendte sange, og anekdoter sine mange år i en musikbranche, der ikke mindst for kvinder, ikke just er for Tøsedrenge. Anne Dorte Michelsens tekster er slidstærke, rammende, rørende, sjove, skarpe og inderlige. Hendes klare og melodiske musik og karakteristiske og udtryksfulde stemme understreger og forløser ubesværet hendes ord, og sender dem ind i hjertet på et stort og trofast publikum. Det gælder, hvad enten de har været sunget af hende selv som solist, sammen med Maria Bramsen fra Tøsedrengene eller iført kittel med husmorkvartetten Venter på far: Jeg har lagt mine våben, Ud under åben himmel, Før eller siden, En lykkelig familie, Jeg vil ha' en handyman, Bruge og bruges, Der er altid noget at gøre for en husmor…. Det er sange, der er kommet for at blive, og som har udgjort lydtapetet til flere generationers opvækst og voksne liv. Oplev dem nu i deres reneste og oprindeligste former i det helt nye onewoman
               Biografpremiere: Tirsdag 7. april
               Instruktion:
               Skuespillere:
               Spilletid: 01:45
               Censur: Ikke vurderet

               lørdag 26. september

               Andreas Bo


               E

                lørdag 26. september

                1t 20min

                Ikke vurderet

                Andreas Bo

                20:00
                E - Sal 1
                VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                E
                Andreas Bo -#SKARP Hvad er din holdning til det? Hva'? Hva'? Hva'? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta' en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, atdet er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha' en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi' dig ro til at sove. Måske allerede under showet Andreas Bo er tilbage.Der er mange dygtige stand up'ere, skuespillere, entertainere, satirikere,sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne. Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler.Og han er #SKARP som aldrig før.
                Biografpremiere: Lørdag 26. september
                Instruktion:
                Skuespillere:
                Spilletid: 01:20
                Censur: Ikke vurderet

                fredag 30. oktober

                Johnny Logan Julekoncert


                E

                 fredag 30. oktober

                 2t 00min

                 Ikke vurderet

                 Johnny Logan Julekoncert

                 20:00
                 E - Sal 1
                 VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                 E
                 Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien. I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til Guld i Sverige. – Albummet bestod af en lang række irske folkesange, som alle kender og her fortolket i Johnny Logans forunderlige musikalske univers med respekt for de originale melodier. Successen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor han har en meget stor fanskare.
                 Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere under ledelse af Rasmus Hedeboe. Disse musikere var også med til indspilningen hans seneste CD - 'The Irish Connection 2 - The Irish Soul' som også blev indspillet i Danmark. Et dejligt album som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære 'traditionals' samt en stribe helt nye sange. Det er en vidunderlig blanding af smukke ballader og festlige Irske Jigs, skrevet, produceret og spillet af nogle af vores dygtigste musikere. Også på dette album er Johnny Logans stemme stadig ligeså kraftfuld og frisk i sit udtryk, som den var første gang vi stiftede bekendtskab med den, dengang for over 30 år siden. Disse to albums “The Irish Connection 1” og “The Irish Soul” ligger altid grunden rent musikalsk til live koncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder – selvfølgelig altid garneret med de 3 vinder sange fra Det Europæiske Melodi Grandprix. Til Julekoncerterne rundt omkring i Danmark krydrer Johnny Logan også sine koncerter med traditionelle irske, engelske og amerikanske julesange, som alle kender og kan synge med på. Johnny Logan kæder ligeledes sit juleshow sammen med sjove anekdoter og jokes, som han ynder at fortælle sit trofaste publikum. Så koncerterne bliver en rigtig god, nærværende oplevelse og man kommer i den rigtige julestemning i selskab med den kendte og populære verdensstjerne. Når Johnny Logan turnerer i Danmark er det med det fantastiske danske band FRIENDS under ledelse af Rasmus Hedeboe, nogle fantastiske musikere, som sammen med Johnny Logan leverer et show i absolut topklasse. Publikum er overalt begejstret og bliver taget med storm når JOHNNY LOGAN & FRIENDS går på scenen.
                 JOHNNY LOGAN & FRIENDS arbejder pt. på et nyt album, som gerne skulle udkomme i løbet af 2016. Så der er endnu mere godt nyt i vente til alle trofaste JOHNNY LOGAN fans.
                 Biografpremiere: Fredag 30. oktober
                 Instruktion:
                 Skuespillere:
                 Spilletid: 02:00
                 Censur: Ikke vurderet

                 tirsdag 17. november

                 Huxi Bach. 2020


                 E

                  tirsdag 17. november

                  2t 00min

                  Ikke vurderet

                  Huxi Bach. 2020

                  19:00
                  E - Sal 1
                  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                  E
                  Nye Tider..
                  Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år. Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på.Og så har Huxi i øvrigt fået en kone og to børn.Det er nye tider.
                  Biografpremiere: Tirsdag 17. november
                  Instruktion:
                  Skuespillere:
                  Spilletid: 02:00
                  Censur: Ikke vurderet