Vænget 4
4400 Kalundborg
59511650

Koncerter & events

Nedenstående finder du de planlagte events - stand-up, koncerter, foredrag, etc. i Den Blå Engel. Du bestiller/køber billet nøjagtig på samme måde som når du bestiller biografbilletter :)

tirsdag 8. oktober

HUSH


E

  tirsdag 8. oktober

  1t 45min

  Ikke vurderet

  HUSH

  20:00
  E - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  HUSH PÅ EFTERÅRS TOUR MED SÆRLIG GÆST I 2018 udgav HUSH comeback-albummet SAND og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet fere udsolgte turnéer og optrådte senest i glitrende koncertsale på "Symfo-nisk Tour" akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.Nu får du chancen for at opleve HUSH tæt på i et helt unikt set up, når de til efteråret turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby.HUSH er et band som skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt påstand, som både anmeldere og duoens trofaste publikum, kan skrive under på. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er om-drejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirererede univers, som fk mange anmelderroser med på vejen under bandets seneste turné.ASKE JACOBYAske Jacobys gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er én af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker han på mere end 400 albums. Indimellem er der dog også blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket CHANT og det blev et vendepunkt for Jacoby. Den respekterede sideman tog skridtet fuldt ud, trådte fra skyggen ind i lyset og besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik.Der er blevet takket nej til en del turnéer i de forgangne fem år. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.Dorthe Gerlach fortæller:"Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre og form og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham."Udover HUSH sangene vil der også blive glimt fra Aske Jacobys soloalbums, og der er på alle måder lagt op til nogle helt særlige aftener i musikkens tegn."Ren magi"GAFFA"Hush fyver højere end nogensinde"FYENS STIFTSTIDENDE"Decideret smertestillende" AARHUS STIFTSTIDENDE"Dorthe Gerlach er et fund på en scene"RANDERS AMTSAVIS " TIL EFTERÅRET UDVIDES DEN EFTER TRAGTEDE DUO TIL EN TRIO NÅR HUSH INVIT ERER DEN LEGENDA RISKE GUITARIST ASKE JACOBY MED PÅ EN LANDSDÆKKENDE TURNÉ!
  Biografpremiere: Tirsdag 8. oktober
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:45
  Censur: Ikke vurderet

  onsdag 9. oktober

  Lars Hjortshøj


  E

   onsdag 9. oktober

   1t 15min

   Ikke vurderet

   Lars Hjortshøj

   20:00
   E - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   E
   Lars Hjortshøj - Plan B


   Så er Lars Hjortshøj klar med nyt one-man show - det var meningen, showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Så Lars Hjortshøj kastede sig i stedet over Plan B.

   For hvem kan løse verdens problemer hvis man ikke engang selv kan træffe de rigtige beslutninger? For helt ærligt, er der noget mere besværligt her i livet end at træffe valg? Det skulle da lige være at stoppe klimaforandringerne eller folde et stræklagen. Skal man gå til højre eller venstre? Ind eller ud? Skifte navn eller køn - og hvor mange køn findes der egentlig i 2018? Måske kan man skifte begge dele eller slet ingenting? Vi er summen af de valg, vi træffer. Men når man endelig træffer et valg, så ender det alligevel anderledes end forventet!

   Fortvivl ikke! Lars Hjortshøj har en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

   Siden dengang har Lars rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub - og er helt klar til et storbyliv i sus og dus. Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar.

   Skulle du være blandt den del af befolkningen, der ikke har planer om at se showet, så kan du stadig sagtens være med. Dine andre planer går sikkert i vasken, og så er Hjortshøj den perfekte Plan B!

   Lars Hjortshøj: "Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet."
   Biografpremiere: Onsdag 9. oktober
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:15
   Censur: Ikke vurderet

   fredag 25. oktober

   Queen of Denmark In Concert.


   E

    fredag 25. oktober

    1t 50min

    Ikke vurderet

    Queen of Denmark In Concert.

    20:30
    E - Sal 1
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    E
    Queen Of Denmark har i løbet af få år etableret sig som et af landets bedste tribute-bands - og
    er nu også på vej i Sverige. Succesen skyldes ikke mindst en yderst karismatisk sanger, der
    kan sin Freddie i alle oktaver samt en live-performance ud over det sædvanlige.
    Selv det mindste spillested bliver til Wembley for en stund, når Queen Of Denmark spiller de
    mange hits med kant og en lille indsprøjtning af rock.
    Fællessang, samhørighed og storslåethed går op i en højere festlig enhed.
    Bandet tager publikum tilbage til dengang, Freddie Mercury og Queen regerede rocken med
    overlegen musikalitet og et kækt glimt i øjet !
    Biografpremiere: Fredag 25. oktober
    Instruktion:
    Skuespillere:
    Spilletid: 01:50
    Censur: Ikke vurderet

    tirsdag 29. oktober

    NOAH


    E

     tirsdag 29. oktober

     1t 15min

     Ikke vurderet

     NOAH

     20:00
     E - Sal 1
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     E
     NOAH Den 30. januar 2012 singledebuterede NOAH. Siden dengang har sangskriveren og stemmen bag, Troels Gustavsen, ikke set sig tilbage, men leveret den ene dansksprogede hitsingle efter den anden. Nu står han her, seks år senere, som et af landets allerstørste popnavne. NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med hans velkendte, nordiske tone af melankoli, har sangerens singler domineret de danske radiostationer og streamingtjenester. Siden 2016 har NOAH spillet den ene udsolgte koncert efter den anden. Senest på hans omfattende Danmarkstourné i janaur, hvor NOAH spillede 13 udsolgte shows over hele landet.
     Biografpremiere: Tirsdag 29. oktober
     Instruktion:
     Skuespillere:
     Spilletid: 01:15
     Censur: Ikke vurderet

     fredag 1. november

     Johnny Logan 2019


     E

      fredag 1. november

      1t 50min

      Ikke vurderet

      Johnny Logan 2019

      20:00
      E - Sal 1
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      E
      Johnny Logan

      Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien. I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til Guld i Sverige. – Albummet bestod af en lang række irske folkesange, som alle kender og her fortolket i Johnny Logans forunderlige musikalske univers med respekt for de originale melodier. Successen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor han har en meget stor fanskare.
      Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere under ledelse af Rasmus Hedeboe. Disse musikere var også med til indspilningen hans seneste CD - 'The Irish Connection 2 - The Irish Soul' som også blev indspillet i Danmark. Et dejligt album som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære 'traditionals' samt en stribe helt nye sange. Det er en vidunderlig blanding af smukke ballader og festlige Irske Jigs, skrevet, produceret og spillet af nogle af vores dygtigste musikere. Også på dette album er Johnny Logans stemme stadig ligeså kraftfuld og frisk i sit udtryk, som den var første gang vi stiftede bekendtskab med den, dengang for over 30 år siden. Disse to albums “The Irish Connection 1” og “The Irish Soul” ligger altid grunden rent musikalsk til live koncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder – selvfølgelig altid garneret med de 3 vinder sange fra Det Europæiske Melodi Grandprix. Til Julekoncerterne rundt omkring i Danmark krydrer Johnny Logan også sine koncerter med traditionelle irske, engelske og amerikanske julesange, som alle kender og kan synge med på. Johnny Logan kæder ligeledes sit juleshow sammen med sjove anekdoter og jokes, som han ynder at fortælle sit trofaste publikum. Så koncerterne bliver en rigtig god, nærværende oplevelse og man kommer i den rigtige julestemning i selskab med den kendte og populære verdensstjerne. Når Johnny Logan turnerer i Danmark er det med det fantastiske danske band FRIENDS under ledelse af Rasmus Hedeboe, nogle fantastiske musikere, som sammen med Johnny Logan leverer et show i absolut topklasse. Publikum er overalt begejstret og bliver taget med storm når JOHNNY LOGAN & FRIENDS går på scenen.
      Biografpremiere: Fredag 1. november
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 01:50
      Censur: Ikke vurderet

      onsdag 6. november

      Thomas Warberg One Man 2019


      E

       onsdag 6. november

       1t 30min

       Ikke vurderet

       Thomas Warberg One Man 2019

       19:00
       E - Sal 1
       VÆLG SPILLETIDSPUNKT
       E
       Vi lever i en verden, hvor alt handler om at være perfekt. Vi skal have det perfekte arbejde, det perfekte parforhold og den perfekte krop. Og vi skal dele det! Folk skal se, at vi har overskud. Men hvorfor? For er det egentlig dét, de vil se? Hvad med dagene, man har spildt kaffe på skjorten? Eller når man har brændt maden på? Eller når man har siddet til et helt møde med toiletpapir på skoen? Kunne det ikke være federe, hvis vi alle snart begyndte at dele lidt mere ud af dét?

       En af tidens absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere er klar med nyt one-man show. "Perfektion, overskud og andre lorteord" er titlen, og navnet er naturligvis Thomas Warberg.

       I de seneste år har han lagt sig i spidsen for sønderjysk charme, eminente timinger og levering af både one-liner jokes og anekdoter i en særklasse helt for sig.

       Biografpremiere: Onsdag 6. november
       Instruktion:
       Skuespillere:
       Spilletid: 01:30
       Censur: Ikke vurderet

       onsdag 13. november

       Patrick Dorgen


       E

        onsdag 13. november

        1t 15min

        Ikke vurderet

        Patrick Dorgen

        20:00
        E - Sal 1
        VÆLG SPILLETIDSPUNKT
        E
        Patrick DorganPatrick Dorgan slog for alvor igennem på den danske musikscene, da han med sange som 'On The WayDown' og 'Marilyn', blev årets absolutte radiohit i 2015 og brød lydmuren med sit forrygende sangtalent, der fik det danske anmelderkorps til at sende stjerner efter debutalbummet 'Painkillers'.Dorgan's musik og powerfulde stemme har allerede taget ham landet rundt på spillesteder, festivaler samt Grøn Koncert, og 2019 byder selvfølgelig også på flere koncerter.
        Biografpremiere: Onsdag 13. november
        Instruktion:
        Skuespillere:
        Spilletid: 01:15
        Censur: Ikke vurderet

        torsdag 14. november

        Diabetesdag og kroniske sygdomme


        E

         torsdag 14. november

         2t 00min

         Ikke vurderet

         Diabetesdag og kroniske sygdomme

         19:30
         E - Sal 1
         VÆLG SPILLETIDSPUNKT
         E
         Torsdag den 14. november er Diabetesdag, hvilket er blevet markeret i Kalundborg i mange år. I år vil der ydermere være foredrag i Kino Den Blå Engel, hvor Mette Thisgaard og Christina Nunes fortæller om, hvordan det er at være forælder til et kronisk sygt barn, og ligeledes hvordan det selv er, at leve med en kronisk sygdom som barn, teenager og voksen.

         Mette Thisgaard er mor til Thilde Mai Kull Thisgaard, der er knap 12 år, og har haft diabetes, siden hun var 2 år. Ydermere har Thilde Mai glutenallergi.

         Christina Nunes er i dag 28 år, og har levet med en kronisk sygdom, siden hun var 10 år - også diabetes.

         Foredraget tager udgangspunkt i at være forælder til et barn med diabetes, og at leve med diabetes, men handler i sidste ende om at være forælder til et barn med en kronisk sygdom, ligeledes at leve med en kronisk sygdom, da mange af problemstillingerne er de samme, hvad enten man har et barn (eller selv har) med diabetes , en tarmsygdom eller noget tredje.

         Udover Mette Thisgaard og Christina Nunes, der fortæller, vil også overlæge på Børneafdelingen på Holbæk Sygehus, Annie Ellermann, deltage. Ligeså vil Kvickly med en bod, hvor de har glutenfri madvarer for at demonstrere, at de også har madvarer til allergikere.
         Endvidere vil Kirsti Thygensen Varehuschef i Kvickly også fortælle om der sortiment.
         Birgitte Cetti fra Kalundborg Helse klinik er også i foyer denne aften.

         Diabetesforeningen Kalundborg vil også være tilstede.

         Arrangementet foregår den 14. november kl. 19.30 i Kino Den Blå Engel, og er Mette Thisgaards idé, som hun fører ud i livet med hjælp fra Christina Nunes og Kino Den Blå Engel.
         Biografpremiere: Torsdag 14. november
         Instruktion:
         Skuespillere:
         Spilletid: 02:00
         Censur: Ikke vurderet

         mandag 18. november

         Emil & Theis .. Jorden Rundt i Havana


         E

          mandag 18. november

          2t 00min

          Ikke vurderet

          Emil & Theis .. Jorden Rundt i Havana

          19:00
          E - Sal 1
          VÆLG SPILLETIDSPUNKT
          E
          Jorden rundt med Emil, Theis og Havana


          Theis og Emil var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på en 3 år lang jordomsejling. Mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien "Kurs mod fjerne kyster".

          Men ikke alle historier fik plads i TV-programmerne, og nu tager Emil og Theis ud og fortæller om alt det, der også foregik, når kameraet ikke var med ombord.
          Med klip og billeder fra rejsen fortæller de humoristisk og levende om at leve helt enormt tæt på hinanden, at kunne følge med i alles toiletbesøg, at lære hinandens styrker og svagheder at kende og opleve glæden ved at kunne virkelig meget, når man lærer at udnytte fælleskabets styrker.

          I foredraget vil de tage tilhørerne med tilbage i tiden til dengang de var børn og sejlede rundt med deres forældre ude på de store oceaner. De vil fortælle om, hvordan livet til søs har rustet dem til voksenlivet og givet dem glæden ved friheden og den forunderlige verden, vi lever i.

          En aften med Emil og Theis er ikke bare en rejse rundt om jorden, men også et møde med to meget forskellige brødre og ikke mindst en aften med plads til masser af grin.
          Biografpremiere: Mandag 18. november
          Instruktion:
          Skuespillere:
          Spilletid: 02:00
          Censur: Ikke vurderet

          tirsdag 19. november

          Poul Krebs


          E

           tirsdag 19. november

           1t 45min

           Ikke vurderet

           Poul Krebs

           20:00
           E - Sal 1
           VÆLG SPILLETIDSPUNKT
           E
           POUL KREBS SOLO 2019

           "En af dansk poprocks bedste iagttagere", har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om "…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse" - mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som "en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer."

           Poul Krebs solo er en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Sådan bliver det også i 2019, når Poul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-tur.

           Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere - og som undervejs har udmøntet sig i albums som "Små Sensationer", "Kosmorama", "Forbandede Vidunderlige Tøs", "Fri Som Et Forår", "Morgendagens Tåber", "På En God Dag", "Asfalt og senest "Maleren og delfinerne på bugten". Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark - og blev af BT kaldt for "Et af Krebs bedste album".

           Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer.
           Biografpremiere: Tirsdag 19. november
           Instruktion:
           Skuespillere:
           Spilletid: 01:45
           Censur: Ikke vurderet

           lørdag 23. november

           Tørfisk


           E

            lørdag 23. november

            1t 45min

            Ikke vurderet

            Tørfisk

            20:00
            E - Sal 1
            VÆLG SPILLETIDSPUNKT
            E
            Tørfisk
            I 37 år har bandet TØRFISK, som er fra Thyborøn, turneret rundt i det ganske danske land og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 81 - altså 1981.
            TØRFISK udkom i 2017 med en ny CD "Vi ligger vandret", nummer 19 i rækken. Det blev også året, hvor sangene blev udgivet på kassettebånd, - i disse moderne tider, et helt "nyt" fænomen. Alle de nye sange fra CD'en er i løbet af året kommet med fra scenen og publikum synger med, hvilket fortæller at de nye sange også er "godkendt"
            Orkestrets 19. udgivelse er en blanding af gammelt og nyt materiale. Ud over nye numre, der tager udgangspunkt i hverdagen i Thyborøn, tilbagetrukne hårgrænser og en fremskreden alder, indeholder CD’en og kassettebåndet også – for første gang i 16 år – livenumre fra to koncerter optaget i Enslev Forsamlingshus.
            Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.
            TØRFISK's koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhav" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.
            Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 19 CD’er, en del kassettebånd i tidens løb og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.
            Besætningen lyder:
            Egon Kirk (1962): banjo, mandolin, sang
            Anker Hviid (1961): bouzouki, fløjte, harmonika, sang
            Bent Bro (1961): guitar, pizzabakke, sang
            Bent Kirk (1958): bas, sang
            Fakta
            Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.
            Biografpremiere: Lørdag 23. november
            Instruktion:
            Skuespillere:
            Spilletid: 01:45
            Censur: Ikke vurderet

            onsdag 27. november

            Julie Berthelsen Jul 2019


            E

             onsdag 27. november

             1t 45min

             Ikke vurderet

             Julie Berthelsen Jul 2019

             20:00
             E - Sal 1
             VÆLG SPILLETIDSPUNKT
             E
             Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen
             og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.
             En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes
             dejlige orkester og dygtige korsanger.
             Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny
             måde, samt nogle mindre kendte- men helt særligt smukke julesange.
             Vi skal endnu tættere på hinanden med varme personlige historier og en
             julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.
             Julie blev taget rigtig godt imod allerede i 2018 med sine ”Nordstjerne”
             julekoncerter, hvilket for hende var en juledrøm der gik i opfyldelse.
             Hun formåede med sin store erfaring, at skabe en stemningsfuld ramme
             om julen, som for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og hvor
             samling af familie og venner er i højsædet.
             Med denne julekoncert vil Julie igen i år give sit bidrag til at lade
             julefreden sænke sig, til at julemåneden forbliver det tidspunkt på året,
             hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og
             minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden og hvor godt vi har
             det.
             Biografpremiere: Onsdag 27. november
             Instruktion:
             Skuespillere:
             Spilletid: 01:45
             Censur: Ikke vurderet

             onsdag 4. december

             Signe & Mathilde


             E

              onsdag 4. december

              1t 40min

              Ikke vurderet

              Signe & Mathilde

              20:00
              E - Sal 1
              VÆLG SPILLETIDSPUNKT
              E
              Signe Svendsen og Mathilde Falch er gået sammen om at lave en eksklusiv turné i december, hvor publikum får mulighed for at opleve de to sangskrivere på nært hold.
              Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give publikum en ny oplevelse af deres sange. Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet.


              Mathilde Falch
              Mathilde Falch skriver nærværende, personlige og catchy rocksange på dansk.
              Siden Mathilde Falch udgav sin første single i 2009 har hun tourneret Danmark rundt. Sammen med sit band, som duo og soloartist og har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder. i 2017 udgav Mathilde sit 4. album "Som Børn På Ny", der har modtaget fantastiske anmeldelser. Som altid udgiver Mathilde sin musik selv på sit lille indie pladeselskab "Just For The Record".
              Med sange om relationer, afhængighed, massemennesket, kærlighed, tilgivelse og savn viser 28-årige Mathilde Falch at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig en kærlighed, der er større til rock end til pop er hun stadig en sjælden fugl i sin generation.

              Signe Svendsen
              Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe
              Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske
              musikscene.
              Med personlighed og poetisk eftertænksomhed, spidder hun både samtiden og kærlighedens forviklinger. Hun er en sikker entertainer, der er i stand til både at røre og underholde sit publikum.
              Hun har udgivet 3 albums og arbejder lige nu på et kommende 4., der er sat til at udkomme i efteråret 2019. Singlen "Det Forlyder" er allerede på gaden.
              Om samarbejdet med Mathilde Falch, udtaler hun:
              "Det er helt særligt at dele scene med Mathilde. Hun har en utrolig energi og vi har begge den indstilling til livekoncerter, at det handler om at få noget op at stå med publikum. At publikum er med til at forme koncerten og at det er vigtigt at de føler sig inviteret med til festen."
              "Vi er ret forskellige i udtrykket, men fælles for os er, at der ikke er noget forstillet i det, vi gør. Ærlighed og nærvær er super vigtigt for os begge to."
              "Jeg har haft det som tradition at turnere med en kollega hver december de sidste 6 år. Og jeg synes det er genialt! Efter et år med alt muligt gang i min egen butik, er det enormt befriende og åbne op og deles om koncerterne. Dér henter jeg altid rigtig meget inspiration."
              Biografpremiere: Onsdag 4. december
              Instruktion:
              Skuespillere:
              Spilletid: 01:40
              Censur: Ikke vurderet

              tirsdag 31. december

              La Traviata


              E

               tirsdag 31. december

               2t 21min

               Ikke vurderet

               La Traviata

               14:00
               E - Sal 1
               VÆLG SPILLETIDSPUNKT
               E
               Violetta, en letlevende kvinde i Paris' finere kredse, holdes under luksuriøse forhold af sin elsker baron Douphol. En ung mand, Alfredo Germont, erklærer hende sin kærlighed, og Violetta, som ellers troede sig ude af stand til at elske, opdager til sin forbavselse, at hun forelsker sig i Alfredo. Sammen flytter Violetta og Alfredo til et hus på landet for at styrke Violettas vaklende helbred. Alfredo opdager, at Violetta har måttet sælge alle sine ejendele for at få råd til at bo i huset, og han styrter af sted til Paris for at forsøge at skaffe penge. Violetta opsøges da af Alfredos far, Giorgio Germont, som beder hende gøre forholdet forbi, fordi hendes fortid som kurtisane forhindrer Alfredos søster i at blive standsmæssigt gift. Straks tager Violetta afsked med sit liv med Alfredo, men efterlader ham kun et brev med besked om, at hun har forladt ham for at vende tilbage til sit gamle liv. Tilbage i Paris møder Alfredo Violetta, der igen er sammen med baron Douphol. De to rivaler mødes og Violetta, der er bundet af sit tavshedsløfte til Germont, opfordrer Alfredo til at forlade selskabet for at undgå en duel. Violetta er ved at dø af tuberkulose. Germont fortæller sin søn om det store offer, Violetta har bragt, og Alfredo skynder sig hen til hende for at bede om tilgivelse. Et kort øjeblik glemmer de elskende Violettas håbløse tilstand og planlægger at forlade Paris for at begynde et nyt liv. Violetta føler livets kraft vende tilbage, men synker så død om.
               Biografpremiere: Tirsdag 31. december
               Instruktion:
               Skuespillere:
               Spilletid: 02:21
               Censur: Ikke vurderet

               lørdag 4. januar

               André Rieu kun 70 år


               E

                lørdag 4. januar

                2t 15min

                Ikke vurderet

                André Rieu kun 70 år

                20:00
                E - Sal 1
                VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                E
                Andre Rieu fylder rundt og inviterer biografgængere verden rundt med til sin fest! KUN 70 ÅR er André Rieus ultimative koncert med musikalske højdepunkter, som maestroen selv har udvalgt fra sin hæderkronede karriere indtil nu.

                Denne enestående jubilæumsfest tager dig med på en utrolig rejse verden rundt til Andre Rieus mest fantastiske koncertsteder, blandt andet Schonbrunn i Wien, Radio City Music Hall i New Your og Coronation Concert i Amsterdam.
                Som en del af festlighederne taler Andre Rieu med værten Charlotte Hawkins om sit liv, kærlighed og musik samtidigt med, at han tager biografgængerne med på en eksklusiv rundtur i hans hjem i Maastricht.

                Tag dine venner med, og få en festlig start på det nye år i biografens behagelige rammer med den mest vidunderlige musik fra fødselaren - valsens konge!

                Hip hip hurra!
                Biografpremiere: Lørdag 4. januar
                Instruktion:
                Skuespillere:
                Spilletid: 02:15
                Censur: Ikke vurderet

                søndag 5. januar

                André Rieu kun 70 år


                E

                 søndag 5. januar

                 2t 15min

                 Ikke vurderet

                 André Rieu kun 70 år

                 14:00
                 E - Sal 1
                 VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                 E
                 Andre Rieu fylder rundt og inviterer biografgængere verden rundt med til sin fest! KUN 70 ÅR er André Rieus ultimative koncert med musikalske højdepunkter, som maestroen selv har udvalgt fra sin hæderkronede karriere indtil nu.

                 Denne enestående jubilæumsfest tager dig med på en utrolig rejse verden rundt til Andre Rieus mest fantastiske koncertsteder, blandt andet Schonbrunn i Wien, Radio City Music Hall i New Your og Coronation Concert i Amsterdam.
                 Som en del af festlighederne taler Andre Rieu med værten Charlotte Hawkins om sit liv, kærlighed og musik samtidigt med, at han tager biografgængerne med på en eksklusiv rundtur i hans hjem i Maastricht.

                 Tag dine venner med, og få en festlig start på det nye år i biografens behagelige rammer med den mest vidunderlige musik fra fødselaren - valsens konge!

                 Hip hip hurra!
                 Biografpremiere: Lørdag 4. januar
                 Instruktion:
                 Skuespillere:
                 Spilletid: 02:15
                 Censur: Ikke vurderet

                 tirsdag 24. marts

                 Everybody´s Talking


                 E

                  tirsdag 24. marts

                  1t 45min

                  Ikke vurderet

                  Everybody´s Talking

                  20:00
                  E - Sal 1
                  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                  E
                  Everybody's Talking Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse. På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer. Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri –så har man EVERYBODY'S TAlking.                  Biografpremiere: Tirsdag 24. marts
                  Instruktion:
                  Skuespillere:
                  Spilletid: 01:45
                  Censur: Ikke vurderet

                  tirsdag 7. april

                  Anne Dorte Michelsen


                  E

                   tirsdag 7. april

                   1t 45min

                   Ikke vurderet

                   Anne Dorte Michelsen

                   20:00
                   E - Sal 1
                   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
                   E
                   I one-woman showet 'Kerneydelser' graver sanger og sangskriver Anne Dorte Michelsen dybt i sit omfattende katalog af sange om alt fra husarbejde til nationaløkonomi, ensomhed, fællesskab, kærlighedslykke og kærestesorg. Helt alene på scenen med guitar, klaver, computer og strygebræt! synger og spiller hun en lang række af sine største pophits, smukkeste sange og sjoveste schlagere. Familielivet får en omgang med gulvskrubben, husarbejdet adles, kærligheden vinder, helte og heltinder bliver udråbt og kåret, og selv boligboblen får lov at sige sin ærlige mening! Indimellem fortæller Michelsen underholdende og overraskende historier fra det liv, der ligger bag tilblivelsen af de kendte sange, og anekdoter sine mange år i en musikbranche, der ikke mindst for kvinder, ikke just er for Tøsedrenge. Anne Dorte Michelsens tekster er slidstærke, rammende, rørende, sjove, skarpe og inderlige. Hendes klare og melodiske musik og karakteristiske og udtryksfulde stemme understreger og forløser ubesværet hendes ord, og sender dem ind i hjertet på et stort og trofast publikum. Det gælder, hvad enten de har været sunget af hende selv som solist, sammen med Maria Bramsen fra Tøsedrengene eller iført kittel med husmorkvartetten Venter på far: Jeg har lagt mine våben, Ud under åben himmel, Før eller siden, En lykkelig familie, Jeg vil ha' en handyman, Bruge og bruges, Der er altid noget at gøre for en husmor…. Det er sange, der er kommet for at blive, og som har udgjort lydtapetet til flere generationers opvækst og voksne liv. Oplev dem nu i deres reneste og oprindeligste former i det helt nye onewoman
                   Biografpremiere: Tirsdag 7. april
                   Instruktion:
                   Skuespillere:
                   Spilletid: 01:45
                   Censur: Ikke vurderet