Vænget 4
4400 Kalundborg
59511650

Koncerter & events

Nedenstående finder du de planlagte events - stand-up, koncerter, foredrag, etc. i Den Blå Engel. Du bestiller/køber billet nøjagtig på samme måde som når du bestiller biografbilletter :)

onsdag 3. april

Anders Blichfeldt. Solo


E

  onsdag 3. april

  1t 45min

  Ikke vurderet

  Anders Blichfeldt. Solo

  20:00
  E - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Anders Blichfeldt
  Vejen videre - nyt soloshow 2019

  I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow 'Vejen videre'. Anders har siden 2010 dyrket genren "en mand og en guitar" og spillet mere end 100 koncerter. Senest med Docteur Bob turnéen I 2016.
  De nye sange kombineres med alle de store Big Fat Snake hits.
  Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019 har Anders besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og "Vejen videre" er første skridt mod nye eventyr.

  Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det er humoristisk, nærværende, og super musikalsk.
  Vi får historierne bag de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis' band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

  Nyt album
  Anders har lavet et nyt album, som ikke minder om noget han tidligere har lavet. Stemningen er som et soundtrack til en film, og indeholder både helt nye sange og en del af de sange som vi forbinder med Anders men i meget anderledes versioner. Albummet bliver en del af lydsiden på turneen. På den visuelle side har Anders allieret sig med en af de dygtigste lysmænd i Danmark, Miki Skjold, som kommer til at tilføje en helt ny dimension til Anders' soloshow.
  Biografpremiere: Onsdag 3. april
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:45
  Censur: Ikke vurderet

  onsdag 24. april

  Henning Stærk


  E

   onsdag 24. april

   1t 40min

   Ikke vurderet

   Henning Stærk

   20:00
   E - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   E
   Henning Stærk
   I 2019 fylder Henning 70 år og det fejrer han med manér sammen med sit store og trofaste publikum i det ganske land, når han med sit velspillende band fortsætter "The Never Ending Tour".
   Første single indspillet i 1967
   Henning Stærks første single kom allerede i 1967 - for mere end 50 år siden. Den var på 7" vinyl, som var datidens medie. I 2017 og 2018 udgav Henning så hans seneste singler digitalt: 'Big Boss Man' og 'Someone You Love' som er skrevet af Tina Dickow. Udover de digitale singler, kan man i en ny video få et kig i kulissen til en øvesession med orkesteret.
   Landevejen blev hans skæbne
   Siden Henning Stærk begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerten, der har været ledestjerne for hans vej. Selv efter mere end 3000 koncerter og i en alder af 69, glæder han sig, hver gang han skal afsted. Og der skal meget til at holde ham fra det. Selv ikke slidgigt i knæene, som i en periode har betydet, at en stol er nødvendig, har holdt ham tilbage.
   "Et liv med rock'n'roll er ikke skånekost. Og mange i min generation - mig selv inklusive - har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang," siger han.
   Derfor fortsætter tourbussen ufortrødent med at rulle i 2019.
   "Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af," siger Henning Stærk.
   Biografpremiere: Onsdag 24. april
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:40
   Censur: Ikke vurderet

   tirsdag 7. maj

   Mike Tramp


   E

    tirsdag 7. maj

    1t 40min

    Ikke vurderet

    Mike Tramp

    20:00
    E - Sal 1
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    E
    Mike Tramp solo

    Der findes kun én Mike Tramp, så enkelt er det.

    Han er manden som har rejst verden tyndt, og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn.
    Med 26 albums bag sig, fejrede Mike Tramp i 2017 sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste.

    Mike Tramp siger selv, at det er på Vesterbro i København han har sine sande rødder, det er her han er vokset op og fik sin første dosis rock'n'roll, Kim Larsen, Sebastian og alt det der fulgte med.

    Mike Tramp kalder sin musik "Highway Rock'n'Roll"; "Det er alt det jeg har samlet op gennem mine mange rejser, fra alle mine helte og inspirationer". Mike Tramp er et nostalgisk menneske, og mener at man skal ikke fixe det der ikke er gået i stykker.

    Stærkere musikalsk end nogensinde, samt med en blanding af den rødternede dug og "American Rock'N'Roll", må man sige der ER kun en Mike Tramp, og han er mere end klar til atter at indtage de danske scener i 2018.

    Mike Tramp skuffer ikke, han leverer varen.
    Biografpremiere: Tirsdag 7. maj
    Instruktion:
    Skuespillere:
    Spilletid: 01:40
    Censur: Ikke vurderet

    onsdag 15. maj

    Christine Feldthaus.


    E

     onsdag 15. maj

     1t 30min

     Ikke vurderet

     Christine Feldthaus.

     19:00
     E - Sal 1
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     E
     Død over den perfekte kvinde!
     Hvorfor sluger vi kvinder selvhjælps-bøger på stribe? Hvornår lærer vi at prioritere, følge vores hjerte og ryste den dårlige samvittighed af os? Og hvorfor tager vi straks ansvaret, når børnene sendes hjem fra skole med håret fyldt med lus? Hvorfor tænker vi mere på indkøbslister og aftensmad end på sex, når vækkeuret ringer om morgenen? Hvad skete der med kvindernes kampdag – er det en afbrænder? Er der ikke mere at kæmpe for?
     I foredraget sætter Christine Feldthaus det moderne ”kvindeliv” på spidsen. Hun kommer omkring VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen, Pilates ad libitum og meget mere.
     Og hvad kræver det af det modsatte køn? Hvad skal mændene gøre for, at kvinder bliver mere og mere ”selvkørende” og fravælger de mere traditionelle familiemønstre?
     Biografpremiere: Onsdag 15. maj
     Instruktion:
     Skuespillere:
     Spilletid: 01:30
     Censur: Ikke vurderet

     onsdag 5. juni

     Annette Heick & Dennis Flacheberg


     E

      onsdag 5. juni

      1t 45min

      Ikke vurderet

      Annette Heick & Dennis Flacheberg

      20:00
      E - Sal 1
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      E
      Samtaler på tværs af musikken med Annette Heick & guitarist Dennis Flacheberg. Kino Den Blå Engel inviterer hermed til en eksklusiv musikalsk oplevelse tirsdag d. 26/3-2019. Kom helt tæt på Annette Heick. Du får her mulighed for at opleve Annette Heick i intime rammer. Dennis Flacheberg vil sætte den folkekære sanger/skuespiller/powerkvinde i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen. Hvordan er Annette sprunget ud som sanger? Hvordan kombinerer Annette sine mange talenter i sit proffessionelle virke? Spiller hun selv et instrument? Hvad gør hende mest glad og hvad frygter hun mest? Hvordan er livet som freelancer? Bliver han nervøs når hun skal optræde? Hvordan forbereder man sig til at skulle på scenen? Det kan være nogle af de spørgsmål som du får svar på denne aften. Du vil med garanti få ny viden om aftenens gæst samt et smil på læben. Du vil komme til at høre nogle af Annettes egne sange, et par af hendes yndlingsnumre og historien om hvorfor hun holder af netop de sange. Numrene vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme. Der er lagt op til en aften med en særlig musikalsk oplevelse, som du kun kan få i Kino Den Blå Engel til denne række Samtale-Koncerter. Annette Heick er musicalstjerne, Grand Prix vært, B.T blogger gennem snart ti år og fast panelmedlem i Mads og Monopolet gennem snart 15 år... der er mange jobbeskrivelser der kan passe på den 45-årige Annette Heick. Selv kalder hun sig underholdningspige. Nu også kendt som grundlægger af det gastronomiske koncept, RÅ, med hjemsted på Bornholm. Stedet driver hun med sin mand Jesper Vollmer - kendt fra TV og som køkkenchef i Kongehuset. Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman med base i Valby. Han har studeret på Syddansk Musikerkonservatorium og er idag freelance musiker, booker og familiefar. Han har bl.a spillet/indspillet med L.I.G.A, Back to Back, Page Four, Nikolaj & Piloterne, Johnny Logan og mange andre.
      Biografpremiere: Onsdag 5. juni
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 01:45
      Censur: Ikke vurderet

      lørdag 27. juli

      Andre Rieu


      E

       lørdag 27. juli

       1t 50min

       Ikke vurderet

       Andre Rieu

       20:00
       E - Sal 1
       VÆLG SPILLETIDSPUNKT
       E
       André Rieus årlige koncerter i hjembyen Maastricht tiltrækker fans fra alle
       verdenshjørner. Middelalderpladsen i byen forvandles til en spektakulær ramme for
       uforglemmelige koncerter fyldt med humor, sjov og følelser for folk i alle aldre - og,
       naturligvis, pragtfuld musik.
       I år inviterer André Rieu dig til at tage danseskoene på til sin spektakulære koncert i 2019:
       "Skal vi danse?" i sin hjemby.
       Du kan danse hele aftenen med André Rieu - de majestætiske valse har været en så stor inspiration for
       André gennem hele hans karriere, at dens tre-fjerdedels takt på mange måder er blevet pulsen i hans
       liv. Og i år vil maestroen vække valsene til live med en uforglemmelig aften med musik og dans.
       Sommeraftener er perfekte til at danse i, og denne fest må du ikke gå glip af! Vær forberedt på
       at få fødderne fejet væk under dig af denne magiske fejring af dansen på kæmpe lærred fra de
       komfortable sæder i din lokale biograf.
       Vær med, når André Rieu, hans Johann Strauss Orchestra, sopraner i verdensklasse, The Platin Tenors
       og særlige gæster byder på en magisk biografoplevelse. Publikum vil blive inviteret bag scenen og
       opleve et eksklusivt interview med André og vil, som altid, få nogle skønne overraskelser.
       Skal vi danse?
       Biografpremiere: Lørdag 27. juli
       Instruktion:
       Skuespillere:
       Spilletid: 01:50
       Censur: Ikke vurderet

       søndag 28. juli

       Andre Rieu


       E

        søndag 28. juli

        1t 50min

        Ikke vurderet

        Andre Rieu

        16:00
        E - Sal 1
        VÆLG SPILLETIDSPUNKT
        E
        André Rieus årlige koncerter i hjembyen Maastricht tiltrækker fans fra alle
        verdenshjørner. Middelalderpladsen i byen forvandles til en spektakulær ramme for
        uforglemmelige koncerter fyldt med humor, sjov og følelser for folk i alle aldre - og,
        naturligvis, pragtfuld musik.
        I år inviterer André Rieu dig til at tage danseskoene på til sin spektakulære koncert i 2019:
        "Skal vi danse?" i sin hjemby.
        Du kan danse hele aftenen med André Rieu - de majestætiske valse har været en så stor inspiration for
        André gennem hele hans karriere, at dens tre-fjerdedels takt på mange måder er blevet pulsen i hans
        liv. Og i år vil maestroen vække valsene til live med en uforglemmelig aften med musik og dans.
        Sommeraftener er perfekte til at danse i, og denne fest må du ikke gå glip af! Vær forberedt på
        at få fødderne fejet væk under dig af denne magiske fejring af dansen på kæmpe lærred fra de
        komfortable sæder i din lokale biograf.
        Vær med, når André Rieu, hans Johann Strauss Orchestra, sopraner i verdensklasse, The Platin Tenors
        og særlige gæster byder på en magisk biografoplevelse. Publikum vil blive inviteret bag scenen og
        opleve et eksklusivt interview med André og vil, som altid, få nogle skønne overraskelser.
        Skal vi danse?
        Biografpremiere: Lørdag 27. juli
        Instruktion:
        Skuespillere:
        Spilletid: 01:50
        Censur: Ikke vurderet

        onsdag 9. oktober

        Lars Hjortshøj


        E

         onsdag 9. oktober

         1t 15min

         Ikke vurderet

         Lars Hjortshøj

         20:00
         E - Sal 1
         VÆLG SPILLETIDSPUNKT
         E
         Lars Hjortshøj - Plan B


         Så er Lars Hjortshøj klar med nyt one-man show - det var meningen, showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Så Lars Hjortshøj kastede sig i stedet over Plan B.

         For hvem kan løse verdens problemer hvis man ikke engang selv kan træffe de rigtige beslutninger? For helt ærligt, er der noget mere besværligt her i livet end at træffe valg? Det skulle da lige være at stoppe klimaforandringerne eller folde et stræklagen. Skal man gå til højre eller venstre? Ind eller ud? Skifte navn eller køn - og hvor mange køn findes der egentlig i 2018? Måske kan man skifte begge dele eller slet ingenting? Vi er summen af de valg, vi træffer. Men når man endelig træffer et valg, så ender det alligevel anderledes end forventet!

         Fortvivl ikke! Lars Hjortshøj har en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

         Siden dengang har Lars rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub - og er helt klar til et storbyliv i sus og dus. Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar.

         Skulle du være blandt den del af befolkningen, der ikke har planer om at se showet, så kan du stadig sagtens være med. Dine andre planer går sikkert i vasken, og så er Hjortshøj den perfekte Plan B!

         Lars Hjortshøj: "Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet."
         Biografpremiere: Onsdag 9. oktober
         Instruktion:
         Skuespillere:
         Spilletid: 01:15
         Censur: Ikke vurderet

         fredag 25. oktober

         Queen of Denmark In Concert.


         E

          fredag 25. oktober

          1t 50min

          Ikke vurderet

          Queen of Denmark In Concert.

          20:30
          E - Sal 1
          VÆLG SPILLETIDSPUNKT
          E
          Queen Of Denmark har i løbet af få år etableret sig som et af landets bedste tribute-bands - og
          er nu også på vej i Sverige. Succesen skyldes ikke mindst en yderst karismatisk sanger, der
          kan sin Freddie i alle oktaver samt en live-performance ud over det sædvanlige.
          Selv det mindste spillested bliver til Wembley for en stund, når Queen Of Denmark spiller de
          mange hits med kant og en lille indsprøjtning af rock.
          Fællessang, samhørighed og storslåethed går op i en højere festlig enhed.
          Bandet tager publikum tilbage til dengang, Freddie Mercury og Queen regerede rocken med
          overlegen musikalitet og et kækt glimt i øjet !
          Biografpremiere: Fredag 25. oktober
          Instruktion:
          Skuespillere:
          Spilletid: 01:50
          Censur: Ikke vurderet

          fredag 1. november

          Johnny Logan 2019


          E

           fredag 1. november

           1t 50min

           Ikke vurderet

           Johnny Logan 2019

           20:00
           E - Sal 1
           VÆLG SPILLETIDSPUNKT
           E
           Johnny Logan

           Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien. I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til Guld i Sverige. – Albummet bestod af en lang række irske folkesange, som alle kender og her fortolket i Johnny Logans forunderlige musikalske univers med respekt for de originale melodier. Successen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor han har en meget stor fanskare.
           Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere under ledelse af Rasmus Hedeboe. Disse musikere var også med til indspilningen hans seneste CD - 'The Irish Connection 2 - The Irish Soul' som også blev indspillet i Danmark. Et dejligt album som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære 'traditionals' samt en stribe helt nye sange. Det er en vidunderlig blanding af smukke ballader og festlige Irske Jigs, skrevet, produceret og spillet af nogle af vores dygtigste musikere. Også på dette album er Johnny Logans stemme stadig ligeså kraftfuld og frisk i sit udtryk, som den var første gang vi stiftede bekendtskab med den, dengang for over 30 år siden. Disse to albums “The Irish Connection 1” og “The Irish Soul” ligger altid grunden rent musikalsk til live koncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder – selvfølgelig altid garneret med de 3 vinder sange fra Det Europæiske Melodi Grandprix. Til Julekoncerterne rundt omkring i Danmark krydrer Johnny Logan også sine koncerter med traditionelle irske, engelske og amerikanske julesange, som alle kender og kan synge med på. Johnny Logan kæder ligeledes sit juleshow sammen med sjove anekdoter og jokes, som han ynder at fortælle sit trofaste publikum. Så koncerterne bliver en rigtig god, nærværende oplevelse og man kommer i den rigtige julestemning i selskab med den kendte og populære verdensstjerne. Når Johnny Logan turnerer i Danmark er det med det fantastiske danske band FRIENDS under ledelse af Rasmus Hedeboe, nogle fantastiske musikere, som sammen med Johnny Logan leverer et show i absolut topklasse. Publikum er overalt begejstret og bliver taget med storm når JOHNNY LOGAN & FRIENDS går på scenen.
           Biografpremiere: Fredag 1. november
           Instruktion:
           Skuespillere:
           Spilletid: 01:50
           Censur: Ikke vurderet

           onsdag 6. november

           Thomas Warberg One Man 2019


           E

            onsdag 6. november

            1t 30min

            Ikke vurderet

            Thomas Warberg One Man 2019

            19:00
            E - Sal 1
            VÆLG SPILLETIDSPUNKT
            E
            Thomas Warberg er klar med nyt One man show.

            Han er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk ove
            overlegne komikere.
            Navnet er naturligvis !!!

            Thomas Warberg, som siden sin stand-up debut har lagt sig i
            spidsen for sønderjysk charme, eminente timinger og
            levering af både one-liner jokes og anekdoter i en komisk
            særklasse helt for sig ! De sidste par år har Warberg
            testet et utal af timers stand-up på sin helt egen comedy
            klub i hjertet af København - og nu er han endelig
            klar til at komme rundt i hele DK !            Biografpremiere: Onsdag 6. november
            Instruktion:
            Skuespillere:
            Spilletid: 01:30
            Censur: Ikke vurderet

            lørdag 23. november

            Tørfisk


            E

             lørdag 23. november

             1t 45min

             Ikke vurderet

             Tørfisk

             20:00
             E - Sal 1
             VÆLG SPILLETIDSPUNKT
             E
             Tørfisk
             I 37 år har bandet TØRFISK, som er fra Thyborøn, turneret rundt i det ganske danske land og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 81 - altså 1981.
             TØRFISK udkom i 2017 med en ny CD "Vi ligger vandret", nummer 19 i rækken. Det blev også året, hvor sangene blev udgivet på kassettebånd, - i disse moderne tider, et helt "nyt" fænomen. Alle de nye sange fra CD'en er i løbet af året kommet med fra scenen og publikum synger med, hvilket fortæller at de nye sange også er "godkendt"
             Orkestrets 19. udgivelse er en blanding af gammelt og nyt materiale. Ud over nye numre, der tager udgangspunkt i hverdagen i Thyborøn, tilbagetrukne hårgrænser og en fremskreden alder, indeholder CD’en og kassettebåndet også – for første gang i 16 år – livenumre fra to koncerter optaget i Enslev Forsamlingshus.
             Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.
             TØRFISK's koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhav" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.
             Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 19 CD’er, en del kassettebånd i tidens løb og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.
             Besætningen lyder:
             Egon Kirk (1962): banjo, mandolin, sang
             Anker Hviid (1961): bouzouki, fløjte, harmonika, sang
             Bent Bro (1961): guitar, pizzabakke, sang
             Bent Kirk (1958): bas, sang
             Fakta
             Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.
             Biografpremiere: Lørdag 23. november
             Instruktion:
             Skuespillere:
             Spilletid: 01:45
             Censur: Ikke vurderet

             onsdag 27. november

             Julie Berthelsen Jul 2019


             E

              onsdag 27. november

              1t 45min

              Ikke vurderet

              Julie Berthelsen Jul 2019

              20:00
              E - Sal 1
              VÆLG SPILLETIDSPUNKT
              E
              Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen
              og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.
              En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes
              dejlige orkester og dygtige korsanger.
              Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny
              måde, samt nogle mindre kendte- men helt særligt smukke julesange.
              Vi skal endnu tættere på hinanden med varme personlige historier og en
              julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.
              Julie blev taget rigtig godt imod allerede i 2018 med sine ”Nordstjerne”
              julekoncerter, hvilket for hende var en juledrøm der gik i opfyldelse.
              Hun formåede med sin store erfaring, at skabe en stemningsfuld ramme
              om julen, som for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og hvor
              samling af familie og venner er i højsædet.
              Med denne julekoncert vil Julie igen i år give sit bidrag til at lade
              julefreden sænke sig, til at julemåneden forbliver det tidspunkt på året,
              hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og
              minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden og hvor godt vi har
              det.
              Biografpremiere: Onsdag 27. november
              Instruktion:
              Skuespillere:
              Spilletid: 01:45
              Censur: Ikke vurderet

              onsdag 4. december

              Signe & Mathilde


              E

               onsdag 4. december

               1t 40min

               Ikke vurderet

               Signe & Mathilde

               20:00
               E - Sal 1
               VÆLG SPILLETIDSPUNKT
               E
               Signe Svendsen og Mathilde Falch er gået sammen om at lave en eksklusiv turné i december, hvor publikum får mulighed for at opleve de to sangskrivere på nært hold.
               Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give publikum en ny oplevelse af deres sange. Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet.


               Mathilde Falch
               Mathilde Falch skriver nærværende, personlige og catchy rocksange på dansk.
               Siden Mathilde Falch udgav sin første single i 2009 har hun tourneret Danmark rundt. Sammen med sit band, som duo og soloartist og har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder. i 2017 udgav Mathilde sit 4. album "Som Børn På Ny", der har modtaget fantastiske anmeldelser. Som altid udgiver Mathilde sin musik selv på sit lille indie pladeselskab "Just For The Record".
               Med sange om relationer, afhængighed, massemennesket, kærlighed, tilgivelse og savn viser 28-årige Mathilde Falch at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig en kærlighed, der er større til rock end til pop er hun stadig en sjælden fugl i sin generation.

               Signe Svendsen
               Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe
               Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske
               musikscene.
               Med personlighed og poetisk eftertænksomhed, spidder hun både samtiden og kærlighedens forviklinger. Hun er en sikker entertainer, der er i stand til både at røre og underholde sit publikum.
               Hun har udgivet 3 albums og arbejder lige nu på et kommende 4., der er sat til at udkomme i efteråret 2019. Singlen "Det Forlyder" er allerede på gaden.
               Om samarbejdet med Mathilde Falch, udtaler hun:
               "Det er helt særligt at dele scene med Mathilde. Hun har en utrolig energi og vi har begge den indstilling til livekoncerter, at det handler om at få noget op at stå med publikum. At publikum er med til at forme koncerten og at det er vigtigt at de føler sig inviteret med til festen."
               "Vi er ret forskellige i udtrykket, men fælles for os er, at der ikke er noget forstillet i det, vi gør. Ærlighed og nærvær er super vigtigt for os begge to."
               "Jeg har haft det som tradition at turnere med en kollega hver december de sidste 6 år. Og jeg synes det er genialt! Efter et år med alt muligt gang i min egen butik, er det enormt befriende og åbne op og deles om koncerterne. Dér henter jeg altid rigtig meget inspiration."
               Biografpremiere: Onsdag 4. december
               Instruktion:
               Skuespillere:
               Spilletid: 01:40
               Censur: Ikke vurderet