Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mandag 20. september
STINE BOLTHER OG OVE PEDERSEN i samtale:
Billetter købt til dette event refunderes ikke.

Event
STINE BOLTHER OG OVE PEDERSEN i samtale:

STINE BOLTHER OG OVE PEDERSEN i samtale:

STINE BOLTHER OG OVE PEDERSEN i samtale:
KOMMISSÆREN
Drabschefen fra Midt- og Vestsjællands politi

Forfatter Stine Bolther har denne gang inviteret den tidligere lokale drabschef Ove Pedersen på scenen i Kino Den Blå Engel.
Kom og hør dem tale om nogle af de mange sager som den erfarne efterforskningsleder og politikommissær Ove Pedersen har arbejdet med igennem sin karriere.
Det har blandt andet været, da en ung pige fra Kundby blev anholdt, mistænkt for forsøg på terror.
Tømmeruppræsten fra vores lokalområde, som forgreb sig på de unge konfirmander. Et utal af bestialske drab, overgreb, vold og dødsulykken på Roskilde Festivalen i år 2000.
På dette samtaleforedrag med Stine Bolther (født i Kalundborg) kommer publikum helt tæt på den tidligere drabschef i Midt- og Vestsjællands Politi, Ove Pedersen. Han har igennem sin over 40 år lange karriere ved politiet set de værste sider af det danske samfund.
"Kommissæren - mit liv som efterforsker" udkom i øvrigt i 2019, og bogen er skrevet i samarbejde med journalist og forfatter Stine Bolther. Dette foredrag er det tredje i rækken af true crime-foredrag med den erfarne forfatter.
Der vil være tid til spørgsmål til sidst, efterfulgt af bogsalg og signering efter foredraget.