Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 14. oktober
Kære dagbog,jeg gør mit bedste
En aften med Susanne farnø der bla driver Corona Camping og meget meget mere. Freja Hilding Lamhauge vil også være at finde denne aften. Med i prisen er et glas bobler eller vand. Billetter købt til dette arrangement refunderes ikke.

Event
Kære dagbog,jeg gør mit bedste

Kære dagbog,jeg gør mit bedste

Denne aften vil man kunne opleve 2 fordragsholdere. Først vil Freja Hilding Lamhauge komme på scenen i 20 minutter inden aftens hovedtaler kommer på nemlig, Susanne Farnø der hjælper de, der trænger mest.
I august ruller TV2's seermagnet og serien om Trailerpark Danmark endnu en gang over skærmen. Det er fortællingen om svære skæbner, der får endnu en chance i et velfærds Danmark, der ikke altid griber, når sårbare falder. Men det er også fortællingen om en stærk kvinde. En kvinde der selv har mødt bump på livets vej, og som intet har fået forærende. Men som alligevel forærer alt til andre. Mød Susanne Farnø, socialpædagog, ambulancefører og hjertelig campingmutter med varme hænder, der i ny foredragsrække fortæller om sit liv og trangen til at hjælpe medmennesker i nød - og hvorfor hun ikke kan lade værre ...

Hun er ikke nogen gennemsnitlig lønmodtager. For når Susanne Farnø stempler ud fra jobbet som socialpædagog på Autismecenter Storstrøm, stempler hun i samme ombæring ind til jobbet som campingmutter på Corona Camping. En campingplads hun driver sammen med manden Michael i Køges vildtvoksende natur, langt fra parcelhushaver med snorlige ligusterhække og en forudsigelig hverdag på skinner. Campingpladsen er nemlig en usædvanlig en af slagsen. En slags social varmestue med åbne arme, hvor alle er velkomne, uanset hvilke udfordringer, der er kommet i vejen på livets vej.

Og det er netop denne ubetingede hjælp til medmennesker i nød, der over flere sæsoner har været omdrejningspunktet i serien Trailerpark Danmark, og som nu kan opleves i foredraget med kvinden bag det hele.
Foredraget "Kære dagbog, jeg gør mit bedste" er et levende og rørende foredrag af Susanne Farnø, der gribende fortæller om sit liv. Et liv med fire ægteskaber og børn med svær autisme. Det er historien om kærligheden der brast, da det efter hvedebrødsdagene går op for en ung Susanne, at en ægtefælle er psykopat og efterfølgende, at en anden er pædofil, hvorefter hun ender på landevejen som sangerinde i et band, samtidig med at hun som alene forsørger skal sikre børnene kærlighed, stabilitet og omsorg.

Selvom det er barske løjer, er det også en livsbekræftende fortælling om at finde den modne kærlighed, men også om næstekærligheden, hvor man ikke blot er sig selv nærmest.
Under foredraget får vi et blik ind i Susannes liv og hverdag, hvor hun om dagen arbejder på institution for børn med svær autisme og om natten er klar til udrykning i akutbilen, mens hun sammen med manden Michael på samme tid driver Corona Camping. En campingplads, hvor campingbeboerne ud over telt over hovedet også kan få hjælp med alt fra breve fra det offentlige og følgeskab til akut behandlinger til en god snak over en kop kaffe.

OM TRAILERPARK DANMARK
Der er over 100 campingpladser i Danmark, hvor folk bor ulovligt hele året rundt. Beboerne er først og fremmest samfundets fattigste, som ellers ville være hjemløse eller bare helt alene i vores moderne samfund. Serien følger ægteparret Michael og Susanne Farnø, der driver Corona Camping. Serien kan følges på TV2 og TV2 Play.


Hvem er Freja Hilding Lamhauge. ???...Freja hilding lamhauge arbejder som businessmentor og netværksekspert. Det hende der sta°r bag kvindenetværket i Kalundborg og gruppen women empower women, derudover hjælper hun hendes mand med at fa°stablet SkaberZonen pa° benen som er hans virksomhed. Hun er 34 a°r, gift med Brian Hilding Lamhauge og sammen har de deres søn Hector.

Freja elsker at involvere sig i lokale projektor og gøre sit for at bringe liv og kultur til Kalundborg.