Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


EFTERFORSKET - drabschefens sager
Samtaleforedrag med Stine Bolther og Jens Møller Jensen. Der vil være tid til spørgsmål til sidst, efterfulgt af bogsalg og signering efter foredraget.
Event
EFTERFORSKET - drabschefens sager

EFTERFORSKET - drabschefens sager

EFTERFORSKET - drabschefens sager

Den tidligere drabschef fra Midt- og Vestsjælland og Københavns Politi, Jens Møller Jensen besøger Kino Den Blå Engel.

Forfatter Stine Bolther har denne gang inviteret den tidligere lokale drabschef Jens Møller Jensen på scenen, hvor du kan komme og høre dem fortælle om nogle af de mange sager, som den tidligere drabschef har arbejdet med i både vores område og i Hovedstaden. Det har blandt andet været drabet på en ung mand i Københavns indre by, ubådssagen, drab i familierelationer og et endnu uopklaret drab fra vores egen politikreds. Hvis du før har hørt et foredrag med de to, kan du roligt tage dette med også, da det tager udgangspunkt i deres nye bog Efterforsket med helt nye sager.

På dette samtaleforedrag med Stine Bolther (født i Kalundborg) kommer publikum helt tæt på den tidligere drabschef i Midt- og Vestsjællands og Københavns Politi, Jens Møller Jensen. Han har igennem sine over 37 år ved politiet oplevet mange sager med både personfarlig kriminalitet, røverier, terror, brand og overgreb.

Bogen Efterforsket drabschefens sager udkom 12. oktober 2023, og er en selvstændig fortsættelse af bogen Opklaret fra 2018. Bøgerne er skrevet i samarbejde med journalist og forfatter Stine Bolther. Dette foredrag er det fjerde i rækken af true crime-foredrag med den erfarne forfatter.

Der vil være tid til spørgsmål til sidst, efterfulgt af bogsalg og signering efter foredraget.