Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Nattevagten –
Genoplev den store danske gyser med de samme skuespillere som i Nattevagten 2 der kommer i biografen d. 14/12
Særlige forestillinger
Nattevagten –

Nattevagten 1

"NATTEVAGTEN - THE ORIGINAL" Digital Remasteret for biograf
Som optakt til premieren på "Nattevagten II: Dæmoner går i arv" har du en enestående mulighed for at opleve hvad der gik forud.

I Ole Bornedals gyser-sensation fra 1994 møder vi to jurastuderende venner, Martin og Jens. Den ene er nogenlunde fornuftig, den anden er nærmest bindegal. De udfordrer hinanden med hvem der først kan stille den anden på en prøve, som han ikke tør gennemføre.
Det medfører at Martin tager et studenterjob som nattevagt på Retsmedicinsk Institut og skal her gå regelmæssige runder i de rum, hvor de døde opholder sig inden deres endelige hvile. Samtidig finder en række bestialske kvindemord sted i København, og der begynder at foregå mystiske og uhyggelige ting på instituttet. Martin opdager til sin skræk, at flere spor peger mod ham selv som morderen.
I den originale film medvirker Nikolaj Coster-Waldau, Kim Bodnia, Ulf Pilgaard, Sofie Gråbøl og Lotte Andersen. De tre førstnævnte skuespillere medvirker også i den nye film.