Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Fredag 15. november
Julie Bertherlsen .. Nordstjernen.
Billetter købt til denne koncert refunderes ikke.
Event
Julie Bertherlsen .. Nordstjernen.

Julie Berthelsen Julekoncerte

Julie kommer med sine fem dygtige musikere, og spreder julestemning i et stort akustisk set up af rytme, kor, blæsere, guitar, klaver og kontrabas og med sange på både dansk, grønlandsk og engelsk. igen i 2024 og kick starter julen i Kalundborg.I dette set up kommer i tættere på Julie og musikerne når de spiller julekoncerten for jer. Der snakkes, hygges og jules - og det er Julie's ønske at alle får en smule julelys i øjnene og gode minder med hjem fra koncerten.

De sidste mange år med juletournéen Nordstjerne har været både en succes og en stor og varm oplevelse for Julie, og hun glæder sig helt enormt til at komme afsted igen.

Selv siger Julie:
"Det dejlige er at alle julesange - kendte som mindre kendte - betyder noget særligt for hver og én person på en forskellig måde. Der er forskellige favoritter og dertil hørende minder hos alle. Og vi elsker at prøve at give dem en ny oplevelse af en given julesang hvert år. Det er en kæmpe fornøjelse at se og mærke energierne og følelserne som disse julesange skaber og spreder. Og jeg ved ikke noget bedre en juletid og julesange. Derfor glæder jeg mig altid ekstra meget til at komme ud og spille mine julekoncerter. Og især i år".