Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Onsdag 05. februar
Andreas Bo | HÅR D 2025
Billetter solgt til dette event refunderes ikke.
Event
Andreas Bo | HÅR D 2025

Andreas Bo | HÅR D 2025

Er Andreas Bo en provo, en spradebasse eller egentlig bare en komiker med sine meningers mod og stor selvironi? Måske det hele. Det er i hvert fald, hvad der ommer til udtryk i hans 5. soloshow HÅR D, som har premiere 16. januar 2025.
Somme tider skal man behandle ord og holdninger lidt som en bar ovedbund. Nogle gange er det bedst at udtrykke den nøgne skaldede sandhed og andre gange er det bedst at pakke det hele lidt ind, eller dække det helt til.

I Comedy-showet HÅR(D) går Andreas Bo hårdt på tidens emner, og stiller de - for en
komiker - helt relevante spørgsmål som: Hvad er der liiiiige at være sur over, når man er født i verdens fedeste land? Kan tidens forståelse for rummelighed rumme dem, som ikke kan rumme de rummelige? Hvorfor skammer vi os over vores sans for ironi, når vi burde være stolte?  I HÅR(D) viser Andreas Bo, at man kan lave sjov med alt - ikke mindst sig
selv. 
Andreas Bo er en af landets sjoveste komikere. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer. I det nye show HÅR(D) giver han naturligvis endnu engang en opvisning i alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler i et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger.