Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Ester Brohus & Knud Møller.
Billetter købt til dette event refunderes ikke.
Event
Ester Brohus & Knud Møller.

Ester Brohus & Knud Møller.

Ester Brohus og Knud Møller 2024
I efteråret 2024 gentager de to venner sucessen fra 2022
Efter mange år som gode venner, naboer og musikalske fortrolige, tager Ester Brohus og Knud Møller i efteråret 2024 påny på duo tour landet over.
Første tour med de to venner var fantastisk, og det lå ligesom i kortene at denne konstellation godt kunne gå hen at blive en tradition. Stemningen på scvenen og bag kulisserne var fantastisk, og det gav de to garvede musikere blod på tanden.
Ester Brohus, som har boet i Hedensted i over 40 år, fik for 20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller flyttede til byen. Hun kørte over til Knud med en flaske vin og sagde "Hej Jeg hedder Ester". Siden har de været hinandens gode venner.
Kort efter det første møde blev albummet "Poor Pretty Little Me", med Knud Møller som producer, til, og pladen høstede hele tre Grammys.
Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden… De har sågar været med til at stifte en musikforening i Hedensted.
Repertoiret denne aften bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil og lune humør.