Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Andre Rieus 2024 Maastricht Concert: Power of Love
Dette skønne event indeholder et gals asti/kransekage i pausen.
Særlige forestillinger
Andre Rieus 2024 Maastricht Concert: Power of Love

Andre Rieus 2024 Maastricht Concert: Power of Love

André Rieu er klar til at feje benene væk under dig med sin helt nye biografkoncert ”Power of Love”. Fra sin pittoreske hjemby Maastricht præsenterer The King of the Waltz en imponerende optræden, på det store lærred, som du ikke må gå glip af. Akkompagneret af sit verdensberømte Johann Strauss Orchestra og med en rollebesætning på hundredvis af mennesker tegner dette til at blive sommerens musikalske højdepunkt med af en af verden mest produktive artister.

I en koncert der er bristefærdig af passion, kombinerer Andrés unikke repertoire klassisk musik, musicals, pop og rock! Man skal se det for at tro det.

Med den historiske Vrijthof-plads som bagtæppe vil André introducere dig for ikonisk filmmusik, smukke valsetoner, tårefremkaldende ballader og overraskende sange fra hitlisterne. Musik har evnen til at forene os og dette er en koncert for hele familien.

Lad os sammen nyde Andrés musik og mærke kærligheden sprede sig. Gå ikke glip af André Rieus ”Power of Love” til sommer. Bliver kun vist i biograferne.