Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Tirsdag 12. november
Musikalsk fortælling om Kim Larsen.
Event
Musikalsk fortælling om Kim Larsen.

Musikalsk fortælling om Kim Larsen.

Meget få billetter !!!!

"Musikalsk Fortælling om Kim Larsen" - Midt om natten tour

Oplev en uforglemmelig aften i anledning af 40-års-jubilæet for en af de mest ikoniske danske filmudgivelser nogensinde.

Husker du Benny og Arnolds kampe mod systemets stejle politikere og rockerne? Og dramaet mellem kærlighed og venskab?

Midt om natten Tour tager dig på en rørende rejse gennem anekdoter, livsperspektiver og ikke mindst fantastiske sange fra "Midt om natten" eller cirka deromkring, som understøtter universet fra filmen og stemningen på 70'ernes Christianshavn.

Med fortællinger og musik formidler Lasse Helvig den åndelighed, samhørighed og kollektive nationalfølelse, som Kim Larsen formåede at fremmane gennem sin musik og person.

Tag dine venner og familie med til et smukt genhør fyldt med det særlige nærvær og fællesskab, Kim Larsen gav os - over hele fem årtier og på tværs af generationer.

Næsten alle shows på Musikalsk fortælling om Kim Larsen - Værsgo' Tour i 2023 blev udsolgt, så bestil dine billetter nu - så er du sikker på ikke at gå glip af denne unikke musikalske oplevelse