Om Kino Kalundborg - Den Blå Engel

Lidt historie om Kino Den Blå Engel.

Annette Sønder Nielsen og Anne O.Hansen overtog den 1/11-2003 Kino i Kalundborg og omdøbte straks Biografen til Kino Den Blå Engel...
Navnet "Den Blå Engel" er inspireret af deres overtagelse, som helt grønne og nybegyndere i Biograf verdenen.. De påbegyndte deres arbejde i denne lokale biograf, som alle kendte og ønskede at bevare, men samtidig følte de sig inspireret til en fornyelse og et nybrud, hvor alt kan ske - Som I filmen, Den Blå Engel, hvor Marlene Dietrich fik sit store gennembrud som skuespiller. Derfor er væggene i Biografen også fyldt med billeder af denne helt fantastiske skuespillerinde..

I 2008 var der stor fest i Biografen..hvor Anne og Annette fejrede 5 års fødselsdag..og at denne gamle Biograf ialt blev 50 år..

I 2012 valgte Anne Hansen at træde ud af virksomheden og Brian Sønder Andersen overtog dette job.

Det har til stadighed været Annette og nu Brian`s ønske, at biografen skal være et markant kulturelt mødested for lokalområdet og det er kun fantasien der sætter ingen grænser, for hvad der kan ske og foregå af alverdens spændende koncerter, foredrag, comedy osv,osv.. Filmen vil altid være Biografens hjerte, men der arbejdes til stadighed på at imødekomme så mange lokale behov, som det er muligt.

I 2021 Valgte Annette at træde ud af Kino og den drives nu af Brian Sønder andersen.

Vi ønsker alle velkommen i Biografens smagfulde, varme og hyggelige foyer, som vil være udgangspunktet for en dejlig aften i biografen.

Vi ses i Kino Den Blå Engel.