Køb af billetter & Brug af gavekort

Køb af billetter
Via hjemmeside kan du købe dine billetter til film, koncerter og events i Kino Den Blå Engel. Når du har købt billetterne på forhånd, skal du blot downloade billetterne på din mobil og vise dem til personalet i indgangen til salen.

Brug af gavekort
Kino Den Blå Engel tager i mod stort set alle gavekort til biografoplevelser, fx Nordisk Film, Cinemaxx, Smartbox, GoDream, Gave Budget m.fl. Disse kan også benyttes ved køb online.
Vi gør opmærksom på, at der i de fleste tilfælde vil være betaling udover gavekortet. Gavekortet dækker 90 kr., og er billetten dyrere end det skal differencen betales.
Vær opmærksom på, at gavekort fra visse udbydere skal aktiveres online inden de kan indløses i biografen. Spørgsmål vedrørende udløbsdato mm. på gavekort, som ikke er udstedt af Kino Den Blå Engel, henvises til den respektive udbyder.

Har du et gavekort udstedt af Kino Den Blå Engel, kan det kun indløses online såfremt du bruger hele beløbet, hvis ikke kan det indløses i biografen.
Gavekort fra kino den blå engel gælder i 3 år fra udstedts dato.

Undtagelser ved gavekort:
Café-vouchers:
Pakker som "Cafébesøg og bio" fra SmartBox, indeholder biografbilletter og en voucher til en café. Vi tager imod biografbilletterne, men ikke cafévoucheren.


Oplever du problemer og gerne vil sikre dig billetter?
Ring til biografen på 59 51 16 50 - så er personalet klar til at hjælpe dig eller reservere pladserne.
Vi svarer telefonen i vores åbningstid og så hurtigt vi kan.
Billetsalget er altid åbent i biografen, så du kan sagtens impulsivt komme forbi uden at have billetterne på forhånd. Det er dog ikke en garanti, at vi har ledige pladser tilbage.

Vi ønsker dig en god fornøjelse!