Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Portvin I Den Blå Engel
Billletter købt til dette event refunderes ikke.
Event
Portvin I Den Blå Engel

Portvin i Den Blå Engel

Kom og smag portvin sammen med importøren bag. Torben Mandrup har en baggrund som ingeniør, men i 2007 valgte han at følge sit hjerte og blive portvinsforhandler. Han er siden blevet én af Danmarks førende forhandlere af kvalitetsportvin samtidig med at han formidler information om portvin. Dette gjorde at han i 2019, blev optaget som Cavaleiro (ridder) i Confraria do Vinho do Port (portvinsbroderskabet) i anerkendelse for sin indsats med at udbrede kendskabet til portvin i Danmark.
Mens vi smager på de dejlige vine, vil Torben give os et indblik i sine egne portvine og fortælle om portvin generelt. Torben vil også fortælle om de rejser som han flere gange årligt arrangerer til hans andet hjem – Dourodalen. Torben har en afslappet og inddragende formidler stil, hvor man guides gennem de forskellige typer portvin. Smagningen, der tager et par timer vil byde vil byde på 6- 7 forskellige portvine og indeholde følgende emner:
Der vil være en tapas bakke samt 1 vand incl.