Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Portvin I Den Blå Engel med DR portvin
Event
Portvin I Den Blå Engel med DR portvin

Portvin i Den Blå Engel

Englevand i Den Blå Engel
Til denne ekstraordinære smagning i biografen, skal møde portvinshuset DR. De er internationalt anerkendt for deres eksklusive Tawny serie og ikke mindst deres hvide portvine, der ofte betegnes som "Englevand". Til at forestå smagningen møder du Elisabete Almeida, der er ansvarlig for al eksport fra huset og har fortid med mange år i branchen. De sidste mange år dedikeret til DR, som præsenterer det ypperste fra de små upcoming portvinsmærker.

Hun er naturligvis flankeret af den danske importør Torben Mandrup. Han har 17 års erfaring indenfor salg af portvin, og har siden 2017 kunne leve af sin passion. Han er siden blevet én af Danmarks førende forhandlere af kvalitetsportvin, samtidig med at han formidler information om portvin. Dette gjorde at han i 2019, blev optaget som Cavaleiro (ridder) i Confraria do Vinho do Port (portvinsbroderskabet) i anerkendelse for sin indsats med at udbrede kendskabet til portvin i Danmark.

Mens vi smager på de dejlige vine, vil Elisabete og Torben give os et indblik i portvinene fra DR og husets historie - og naturligvis fortælle om portvin generelt. Torben vil også fortælle om de rejser som han flere gange årligt arrangerer til hans andet hjem - Dourodalen.

Der vil igen medfølge en lille tapas kasse samt en kildevæld vand.

Foredraget foregår hovedsalig på engelsk, men vi står selvfølgelig til rådighed for formidling på dansk også.